Cheloo, doi ani de închisoare cu suspendare. “Decizia judecătorilor e decizia care trebuie acceptată” | VIDEO

17 mai 2017 18:24

Cheloo a fost condamnat astăzi la 2 ani de închisoare cu suspendare. Solistul trupei Paraziţii, Cheloo, pe numele său real Cătălin Ştefan Ion, s-a prezentat, miercuri dimineaţa, la Tribunalul Prahova, într-un dosar de trafic de droguri, transmite Mediafax.

Cheloo a fost condamnat astăzi la 2 ani de închisoare cu suspendare și un termen de încercare de patru ani. Artistul a semnat o declaraţie prin care admite acordul de recunoaştere a vinovăţiei, încheiat cu DIICOT (Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism). Acesta admite că a consumat droguri. Totodată, pe lângă pedeapsa cu închisoarea, instanța a decis ca artistul să plătească o amendă penală, stabilită la 180 de zile. Conform articolului 61 din Noul Cod Penal, suma corespunzătoare unei zile-amendă este cuprinsă între 10 lei şi 500 lei, iar aceasta se înmulţeşte cu numărul zilelor-amendă, care pot varia ăntre 30 şi 400 de zile.

La negociere au participat solistul trupei Paraziţii, avocatul său şi procurorii, iar în urma acesteia a fost încheiat acordul de recunoaştere a vinovăţiei, pe care Cheloo l-a semnat, potrivit unor surse judiciare.

Conform acordului, în acest dosar, procurorii au propus o pedeapsă de doi ani de închisoare, cu suspendare. Actul a fost trimis Tribunalului Prahova, iar magistraţii au rolul de a admite sau de a respinge acest acord. Instanţa a rămas în pronunţare.

”Imaginea este deteriorată şi groaznică de o viaţă, încât nu cred că mai poate schimba imaginea mea ca artist sau ca persoană”, a spus Cheloo, la ieșirea din tribunal, după ce a fost întrebat de jurnaliști dacă acest dosar îi pătează imaginea publică.

Cât privește sentința ce va urma… „Decizia judecătorilor este decizia care trebuie acceptată”, a spus el.

Și la audierile de anul trecut, Cheloo a recunoscut că a consumat droguri și s-a spovedit procurorilor. Cheloo a recunoscut că a consumat droguri, solistul trupei Paraziţii recunoscându-și faptele în dosarul de trafic şi consum de droguri în care este anchetat de procurorii DIICOT Serviciul Teritorial Ploieşti.

FOTO & VIDEO: republikanews.ro

Citește și Cheloo o comite din nou. „I-aș împușca pe toți în cap”

EXCLUSIV/ Cheloo și-a luat măsuri de precauție după ce a fost audiat într-un dosar de trafic de droguri. Fuge de mobil ca dracul de tămâie!

Cheloo l-a făcut praf pe Guess Who. “Ai un stil de sclav”. De la ce a pornit scandalul

EXCLUSIV/ Cheloo și-a șocat colegii de la Antena 1! A înjurat atât de mult încât a golit încăperea

EXCLUSIV/ Bendeac și Cheloo, înjurați și amenințați cu bătaia. Scandal fără umor la ”iUmor”

Pe Cheloo îl știai, dar stai să vezi cum arată iubita lui! A dus-o la curse | GALERIE FOTO

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro