MENIU CAUTĂ
21 Aug. 2018 18:19

Cine era tânărul care a murit înecat la Olimp. Răzvan avea doar 18 ani

Distribuie

Cine era tânărul care a murit înecat la Olimp. Răzvan avea doar 18 ani și s-a aventurat în marea agitată, fără să țină cont de avertizările salvamarilor.

Tragedie fără margini pentru o familie din comuna Aninoasa, judeţul Dâmboviţa. Răzvan, un tânăr de 18 ani, cu toată viaţa înainte, a murit înecat pe plaja din Olimp după ce s-a aventurat în marea agitată.

În această dimineaţă, Răzvan a mers pe plaja din staţiunea Olimp. Deşi valurile erau de aproximativ doi metri, iar curenţii foarte puternici, tânărul de 18 ani s-a aventurat în mare. Curenţii extrem de puternici l-au tras imediat la fundul apei, iar tânărul nu a mai putut ieşi. După câteva minute, un salvamar a observat că băiatul nu mai mişca şi a sărit în ajutorul lui, potrivit Observator.tv.

De asemenea, un bărbat aproape 40 de ani a murit la Costinești, și altul în vârstă de 60 de ani în Mamaia, după ce au fost scoși în stop cardio-respirator din valurile mării agitate. Echipajele medicale sosite de urgență la fața locului nu i-au mai putut readuce la viață.


Citește și: VIDEO EXCLUSIV/ Diana Matei a ajuns pe mâna nutriționistului după ce a ținut zeci de diete care nu au ajutat-o deloc. „Mănânc trei mese pe zi și am două gustări din fructe'


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Încăierare în Parlament, între un deputat de la Putere şi unul din Opoziţie
Comentarii