MENIU CAUTĂ
25 Aug. 2018 17:11

Cine este Cristian Orzu, polițistul care a murit într-un accident în Iași. Plecase în misiune pentru a salva o fetiță

Distribuie

Cine este Cristian Orzu, polițistul care a murit într-un accident în Iași. Agentul, împreună cu câinele său de urmă, plecase pentru a găsi o fetiță dispărută. Bărbatul a murit, după ce a fost implicat într-un accident pe șoseaua de centură a Iașiului. Polițistul care și-a pierdut viața avea 50 de ani și era tatăl a doi copii.

Vineri, în jurul orei 21:30, polițistul Cristian Orzu era de serviciu și primise un apel referitor la dispariția unei fetițe de 13 ani. Și-a luat câinele de urmă și s-a urcat grăbit în autospeciala de Poliție pentru a pleca în misiune, scrie observator.tv.

Cine este Cristian Orzu, polițistul care a murit într-un accident în Iași. Imagine cu mașina polițistului implicat în accident

Imagine cu mașina polițistului implicat în accident
sursă foto: Ziarul de Iași

Agentul s-a grăbit pentru a ajunge la Țibana, locul unde fusese dată dispărută fetița. Pe șoseaua de centură a Iașiului, agentul a intrat într-o depășire și s-a ciocnit violent de o mașină care venea din sens opus. Grav rănit, polițistul Cristian Orzu a murit la spital.

Potrivit sursei citate, celălalt șofer implicat în accident a scăpat cu răni ușoare. Din cauza impactului puternic, polițistul a fost găsit în stop cardiorespirator, însă nu a mai putut fi readus la viață, cu toate eforturile medicilor de a-l resuscita.

Surse din rândul anchetatorilor, citate de bzi.ro, susțin că polițistul ar fi consumat alcool, înainte de a se urca la volan.

Accidentul mortal a devenit acum subiectul unei anchete a polițiștilor.

sursă foto: observator.tv


Citește și VIDEO/Yellowstone de România. Străinii care ne reîmpăduresc țara pentru că avem ceva unic. ”Pădurea nu e doar un ansamblu de cherestea”


 

Citește mai multe despre Accident și Iași pe Libertatea.

Comentarii