MENIU CAUTĂ
18 Iun. 2018 10:17

(P) Circuit legendar în Egipt și croazieră pe Nil

Distribuie

Una dintre cele mai accesibile destinații de vacanță din Africa, Egiptul este alegerea excelentă pentru a petrece o vacanță de poveste care îți descoperă cele mai importante elemente ale culturii antice, faimoasele temple și piramide, precum și orașe spectaculoase, cu iz medieval precum capitala Cairo.

Europa Travel, turoperatorul din România îţi oferă ocazia de a petrece o vacanţă memorabilă în Egipt, la cele mai bune preţuri şi cu o sumedenie de excursii opţionale din care poţi alege, precum Alexandria, Valea Regilor sau Insula Gifton.

Atracţii legendare de top

Patrimoniul Mondial al UNESCO include numeroase obiective turistice ale Egiptului, care se numără şi printre preferatele turiştilor dornici să descopere o fărâmă din lumea faraonilor. Printre acestea se numără centrul istoric al oraşului Cairo, Teba şi necropolele sale. Precum şi Piramidele din Giza, situate în imediata vecinătate a suburbiilor din sud-vestul capitalei, şi oraşul antic Memphis. Descoperă faimoasele piramide Keops, Kefren, Mikerinos şi Marele Sfinx, simboluri de seamă ale Egipului.

Fosta Theba sau Luxor, poate fi explorată la pas, alături de Europa Travel, fiind cel mai mare muzeu în aer liber din lume. Aici sunt adăpostite cele mai importante temple ale Egiptului, precum şi Valea Regilor, care se găseşte în apropiere, unde opțional, poţi vizita faimosul Mormânt al lui Tutankhamon şi numeroase alte cripte ale faraonilor şi nobililor egipteni.

Excursii inedite şi croaziere de poveste

Unul dintre cele mai impresionante situri ale Egiptului este Karnak, situat la aproximativ 2,5 km de Luxor, cel mai mare complex religios din ţară dedicat zeului Amon-Ra, un templu care constă de fapt din trei temple principale şi altele mai mici, răspândite pe 25 de hectare.

Oraşul Aswan este locul ideal pentru a surprinde farmecul egiptean, printr-o croazieră ce te poartă spre Insula Elephantine, cea mai importantă atracţie din regiune, alături de Muzeul Aswan şi Ruinele din Abu, cea mai veche aşezare din localitate, care includ Templele lui Khnum şi Satet.

Vasul de croazieră te va purta şi spre alte locuri fascinante, precum Kom Ombo care adăposteşte un impresionant Templu dedicat zeilor Sobek şi Horus, iar în Edfu vei putea admira cel mai bine păstrat templu egiptean.

Iubitorii de adrenalină se pot bucura de o excursie opţională într-un jeep safari în deşert, cu punctul culminat ce constă în cina într-un cort beduin, cu show folcloric tradiţional inclus.

De Geanina Ichim

Sursa foto: pixabay.com

Oferte Speciale Revelion 2019

Circuit Egipt: Cairo – Croaziera pe Nil & Hurgada – Tarif: 749 Euro/persoana, 11 zile (3 nopti in Cairo,1 nopate pe tren Cairo-Aswan, 3 nopti in Hurgada, 3 nopti pe vas de croaziera), cazare cu mese conform program la hoteluri de 4*, transport avion, tururi cu autocar, asistenta turistica, ghid local. Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii