De Adrian Ilie,

”Astăzi m-am întâlnit cu Viorica Dăncilă. Am discutat cu președintele PSD despre situația partidului. Despre trădări, trădători și complicități. Am analizat împreună care sunt adversarii PSD și care sunt posibilii aliați. Și am înțeles amândoi că suntem înconjurați de dușmani fără milă și lipsiți de scrupule. Fiecare dintre aceștia dorind să rupă PSD în bucățele. Sunt chiar ajutați să facă asta”, a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Din postare rezultă că Ștefănescu a ieșit din rândurile disidenților din PSD și este gata să o susțină pe Dăncilă în campania pentru alegerile prezidențiale.

”A fost o discuție între patru ochi în care s-au tras multe concluzii. Cea mai importantă este aceea că trebuie să ne unim cu toții forțele. Acum, la greu!”, a mai scris Ștefănescu.

De când Liviu Dragnea a intrat la închisoare și președinția PSD a fost preluată de către premierul Dăncilă, Codrin Ștefănescu a avut o serie întreagă de poziții critice la adresa noului președinte.

Ștefănescu a fost înlăturat din funcția de secretar general imediat după ce Viorica Dăncilă a preluat conducerea partidului, iar la Congres nu a reușit să recâștige postul, adjudecat de Mihai Fifor.

Pe 4 iulie, Comitetul Executiv Național al PSD a decis suspendarea din partid pe timp de șase luni a primarului sectorului 3, Robert Negoiță, și înlăturarea de la conducerea grupului senatorial al PSD a lui Șerban Nicolae.

Imediat, Ștefănescu a susținut că există ”o listă neagră” a pesediștilor neagreați de noua conducere și care vor fi îndepărtați din funcții.

”Mi-au spus câțiva colegi de încredere că a apărut în partid Lista Neagra din PSD. Am făcut rost de ea. M-am uitat peste numele de acolo. Sunteți toți!”, a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Citeşte şi:

Viorica Dăncilă, prima reacţie după sancţiunile din PSD: „Sunt fermă când se greşeşte faţă de partid”. Despre lista neagră: „Codrin Ştefănescu să se facă scenarist!”

Congresul PSD a ales noua conducere! Viorica Dăncilă e prima femeie președinte, Eugen Teodorovici – președinte executiv și Mihai Fifor – secretar general. Declaraţiile noilor lideri (FOTO/VIDEO)

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat
GSP.RO

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu
HOROSCOP

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu