De Dana Aramă,

La o lună de la nașterea lui Archie, beblușul Prințului Harry și al lui Meghan Markle, se pare că există un nou conflict înre regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii și ducesa de Sussex.

Potrivit The Sun, suverana nu ar fi deloc de acord ca Archie să devină vegan, dat fiind că Meghan Markle este adepta unei astfle de diete.

O sursă din apropierea familiei regale a dezvăluit că există tensiuni între ducii de Sussex și regină pe această temă.

Regina Elisabeta aII-a a Marii Britanii

„Să adopți o dietă vegană pentru un bebeluș nu este un lucru care să fie tolerat de regină”, a afirmat sursa respectivă pentru revista Womans Day.

Chiar dacă Meghan Markle nu a declarat oficial că este vegană, surse din anturajul soției prințului Harry afirmă că aceasta se hrăne;te exclusiv cu fructe și legume. Chiar și Prințul Harry a început să consume din ce în ce mai puțină carne.

Atleta Lisa Gawtorne a afirmat că Prințul Harry și Meghan Markle ar înclina spre tipul acesta de alimentație pentru bebelușul lor.

„Este minunat să auzi că Meghan și Harry vor ca bebelușul lor să aibă o dietă vegană. Este un mesaj prin care s-ar atrage atenția ca britanicii să nu mai consume carne în modul în care o fac acum. Păcat dacă regina nu va fi mulțumită cu această decizie”, a declarat aceasta.

FOTO: Northfoto

Fiul prințului Harry și al lui Meghan Markle, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, s-a născut în data de 6 mai.

FOTO: Northfoto


Citește și:

Ministerul Sănătăţii şi compania Abbvie dau vina pe o scăpare tehnică pentru jocul cu preţurile a două medicamente pentru hepatita C. Ministerul minte când spune că mărirea preţurilor nu s-a făcut cu derogare de la lege