Mergi direct la conținut »
Consilier în Guvernul României, mesaj şocant după incidentele de vineri din Piaţa Victoriei: "Trebuiau mitraliați, nu stropiți cu apă!"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Consilier în Guvernul României, mesaj şocant după incidentele de vineri din Piaţa Victoriei: "Trebuiau mitraliați, nu stropiți cu apă!"

Consilier în Guvernul României, mesaj şocant după incidentele de vineri din Piaţa Victoriei: „Trebuiau mitraliați, nu stropiți cu apă!”

Un consilier în Guvernul României a transmis un mesaj şocant, sâmbătă, după incidentele violente din Piaţa Victoriei, în urma cărora 452 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Cristian Bârdac, consilier la Secretariatul General al Guvernului, cu rang de secretar de stat, scrie pe pagina de Facebook că protestatarii care au ieșit vineri seara în Piața Victoriei "trebuiau mitraliați, nu stropiți cu apă".

„Cine-i Diaspora?!? Observ mii de postări în care suntem ultragiați că Jandarmeria a făcut și a dres. Postăm niște materiale video scoase din context și facem pe călugărițele pe aici. Dar ăia care au dat foc la toți brazii din Victoriei și că erau să sară în aer mașinile din zona sau ăia de au maturat cu forțele de ordine pe jos, ăia cu ceafă lată, ăia nu ne mai deranjează? Ce Diaspora reprezentau ăia? Peluza Paris sau peluza Madrid?

Nu mai plângeți și rostogoliți imbecilități pe rețele. Trebuiau mitraliați, nu stropiți cu apă!!!”, a scris pe Facebook Cristian Bârdac, potrivit G4media.

Ulterior, mesajul a fost şters de pe reţeaua de socializare.

Sâmbătă, un alt mesaj şocant a venit din partea şefei PSD Diaspora, Lilla Debelka. Aceasta susține că protestul din 10 august nu poate fi considerat o manifestație a diasporei, ci o „acțiune antidemocratică la care au participat din culise președintele și liderii opoziției”. Mai mult, Debelka îl acuză pe Klaus Iohanis că ar fi „complice la subminarea autorității instituțiilor statului”.

Close
Închide
  Close