MENIU CAUTĂ
13 Iul. 2018 16:38

Copilul de nouă ani dispărut dintr-un parc din Iași a fost găsit de doi tineri. Filmul dispariției, pas cu pas

Distribuie

Copilul de nouă ani care dispărut dintr-un parc din Iași, miercuri după-amiază a fost găsit la mare distanță de casă de doi tineri. Aceștia au intrat în vorbă cu el și apoi și-au dat seama, uitându-se pe facebook, că era dat dispărut, așa că l-au dus la Poliție. Băiatul voia să ajungă la Târgu Frumos, la o rudă.

Copilul de 9 ani a plecat miercuri dintr-un parc din zona Nicolina și nu s-a dus acasă. Polițiștii i-au luat urma pe camerele de supraveghere din oraș dar ultima dată a văzut în imagini în zona Palas.

Minorul a plecat iniţial dintr-un parc aflat pe strada Carpaţi, în jurul orei 14, şi a mers la Palas. De acolo, copilul s-a urcat într-un tramvai şi a coborât la capătul liniei, în rond Agronomie. Între timp, mama acestuia a pus fotografia puştiului pe Internet, apoi a sesizat Poliţia. Doi tineri l-au observat pe minor în Copou nu şi-au dat seama iniţial că puştiul era căutat arată ziaruldeiasi.ro.

Tinerii au spus despre copil că era dezinvolt, vorbea frumos şi nu era timid. Ba chiar le-a propus să îl ducă la Târgu Frumos la o rudă de-a lui care avea şi ea un copil, pentru a se juca. Cei doi tineri i-au dat şi un pulover. După un timp, şi-au dat seama că minorul era cel dispărut, după ce au confruntat fotografiile de pe Internet, iar în jurul orei 22.30 l-au dus pe acesta la o secţie de poliţie”, au precizat poliţiştii. Reprezentanţii Poliţiei au ţinut ieri să mulţumească celor doi tineri care şi-au dat seama că puştiul este dat dispărut. „Transmitem mulţumiri speciale celor doi tineri pentru gestul lor”, a transmis Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Poliției Iași


Firea, Pandele și Nețoiu, vacanță comună în Turcia, începută cu oprirea îmbarcării pasagerilor și cu transport VIP pe pistă către avionul de Antalya!


 

Comentarii