MENIU CAUTĂ
01 Mai. 2012 17:39

Cornelia Naum, mama proaspătului prim-ministru Victor Ponta, dezvăluie lucruri mai puţin ştiute: „Are tendinţa de a se umfla în pene”

Distribuie

Mărturia din urmă cu doi ani a Corneliei Naum, mama actualului prim-ministru Victor Ponta, capătă acum o altă greutate, când de deciziile băiatului său atârnă soarta României. “Faptul că Victor s-a născut se datorează integral tatălui său, Dumnezeu să-l odihnească, pentru că eu luasem decizia să nu păstrez sarcina. Aveam o anume suferinţă medicală care permitea un avort legal şi eram hotărâtă să nu fac copilul, dar a fost dorinţa fierbinte a tatălui său să îmi asum riscul. Noi am divorţat ulterior, dar, în 1992, când s-a stins din viaţă, tatăl lui Victor a făcut-o în casa noastră, înconjurat de cei dragi”, a declarat, pentru inpolitics.ro, mama lui Victor Ponta.

«O cam luase niţel razna»

Practic, noul prim-ministru se înscrie în aşa-numita categorie a decreţeilor', adică a celor două milioane de copii născuţi între 1967 şi 1972, după ce Nicolae Ceauşescu a dat celebrul decret 770, din 1 octombrie 1966, prin care erau interzise avorturile, cu excepţia celor necesare din punct de vedere medical.
Ca sfat de viaţă, mama premierului n-a stat prea mult pe gânduri, dezvăluind că băiatul ei are obiceiul de a se da mare uneori: Victor cam are tendinţa asta, să se umfle în pene, dar are şi tăria să recunoască acest defect al lui, ceea ce e mare lucru. Când a ajuns şeful Corpului de Control al Guvernului, cu ani în urmă, o cam luase niţel razna, am avut de tras ca să îl aducem înapoi, cu picioarele pe pământ, dar am făcut-o şi apoi râdea şi el de situaţie. Probabil aşa e când eşti foarte tânăr şi ajungi în funcţii înalte'.

Traian Băsescu l-ar fi vrut ginere pe Victor Ponta

Liderul PSD a povestit pe blogul personal prima întâlnire cu preşedintele Traian Băsescu, cel care l-a nominalizat ca premier. Ponta spune că s-a văzut cu şeful statului la o emisiune TV, când el era şeful Corpului de Control în Guvernul Năstase şi Băsescu primarul Capitalei. M-a bătut pe umăr ca şi când eram vechi prieteni, mi-a spus că-i plac băieţii tineri şi serioşi ca mine, că îmi vede un viitor luminat. Mi-a mai zis că are două fete nemăritate, dar păcat că sunt însurat', a povestit Victor Ponta.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Am testat o mașină electrică prin oraș. Cum treci peste „angoasa autonomiei”
Comentarii