Mergi direct la conținut »
Cozmin Gușă îi ia apărarea lui Ilie Năstase. "Este un abuz de comportament al polițiștilor"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Cozmin Gușă îi ia apărarea lui Ilie Năstase. "Este un abuz de comportament al polițiștilor"

Cozmin Gușă îi ia apărarea lui Ilie Năstase. „Este un abuz de comportament al polițiștilor”

Cozmin Gușă a sărit în apărarea lui Ilie Năstase, după ce acesta a fost prin băut la volan și a fost audiat de polițiști.

De Dana Aramă,

Vineri dimineață, fostul jucător de tenis Ilie Năstase a fost prins băut la volan. Acesta a devenit recalcitrant și a refuzat recoltarea probelor biologice. Ilie Năstase a fost audiat de două ori de oamenii legii.

Cozmin Guță a sărit în apărarea fostului sportiv, afirmând că ar fi vorba de un abuz de comportament al polițiștilor.

”Scandalul cu Ilie Năstase mi se pare o mostră a felului în care se acționează haotic. Suntem prieteni. Pot spune că este mereu foarte politicos, în regulă cu toată lumea. Așa cum a descris treburile, a fost jignit”, a declarat Cozmin Gușă, potrivit realitatea.net.

”A stat la masă împreună cu doi foști mari tenismeni. Echipajele l-au pândit. El a recunoscut – a băut trei beri. A fost făcut „minicinos” de mai multe ori. I-a sărit țandăra. La această șarjă a lui, l-au luat, l-au pus cu capul de caldarâm, i-au pus cătușele, l-au aruncat într-o mașină și l-au ținut câteva ore, l-au chestionat chiar și legat de consum de droguri, deși n-avea legătură. La final ce au descoperit? Că avea alcoolemie de 0,05”, a mai spus acesta.

”Trebuie discutat asta, dacă mai există o fărâmă de luciditate la MAI. Este clar un abuz de comportament al polițiștilor”, a încheiat Cozmin Gușă.


Citește și: EXPERIMENT / Cât timp stă blocat un şofer pe Şoseaua de Centură a Bucureştiului – VIDEO


 

Close
Închide
  Close