MENIU CAUTĂ

CTP, atacat într-un editorial al site-ului independent Dela0: „Este un caz de vedere proastă când nu vede că primarii PSD Florea și Firea sunt răsfățați ai postului Digi 24”

Distribuie

Site-ul de jurnalism independent Dela0 comentează disputa publică dintre Mihai Șora și Cristian Tudor Popescu.

Mihai Șora a scris, la data de 3 martie, pe pagina sa de Facebook, că Digi24 merită să dispară.

Cristian Tudor Popescu i-a răspuns, folosind o paralelă, „să mori tu?”.

Jurnaliștii Dela0 susțin că ambele persoane sunt cazuri de vedere proastă în replicile schimbate în sfera publică și argumentează prin pierderea independenței postului Digi24, care „dispare încet – încet pe fondul faptului că cei care-l conduc nu vor ca produsele lor jurnalistice să conteze și în niciun caz ca ele să afecteze interesele comerciale ale companiei-mamă, RCS-RDS”.

Dela0.ro amintește de derapajele editoriale ale Digi24, făcând referire la perioada în care postul de televiziune nu difuza nimic despre dosarul Antena Group – RCS-RDS, în care era implicat un fost administrator al companiei, dar și de cazul lui Dragoș Pătraru, care a criticat public alegerea editorială a stației TV.

„Nu există, așadar, niciun echilibru în faptul că primari din București precum Daniel Florea sau Gabriela Firea au fost niște răsfățați ai postului Digi24. Răsfățați prin absența totală din conținutul jurnalistic a faptelor edilitare marca Florea sau Firea. Din acest punct de vedere, Cristian Tudor Popescu e un caz de vedere proastă”, scrie site-ul Dela0.ro.

Citește întregul editorial pe Dela0.ro!

Comentarii