Mergi direct la conținut »
VIDEO | Cum a fost oprit de polițiști un șofer beat care conducea cu viteză pe contrasens
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO | Cum a fost oprit de polițiști un șofer beat care conducea cu viteză pe contrasens

VIDEO | Cum a fost oprit de polițiști un șofer beat care conducea cu viteză pe contrasens

Incidentul a avut loc în Marea Britanie, pe autostrada M4, lângă Reading. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care un șofer cu alcoolemia de patru ori peste limita legală conducea pe contrasens. 

Pentru că manevrele șoferului erau extrem de periculoase pentru el și pentru ceilalți participanți la trafic, poliția s-a văzut nevoită să intervină.

Astfel, mașina ofițerilor a acroșat-o intenționat pe cea condusă de bărbat, reușind să îl oprească. BBC notează că șoferul era într-o stare atât de avansată de ebrietate încât nici nu și-a dat seama că a încurcat sensurile de mers.

Bărbatul și-a recunoscut vina în fața magistraților din Reading. De asemenea, bărbatul nu avea nici asigurare la mașină. El își va afla sentința în următoarele zile.


Multe, dar scurte! România are 166 de kilometri de pârtii de schi. De Sărbători se deschide una dintre cele mai lungi, în inima Bucovinei


Close
Închide
  Close