MENIU CAUTĂ
13 Noi. 2018 11:37

Cum a fost prins moldoveanul cu depozitul de țigări de contrabandă. A uitat să semnalizeze

Distribuie

Moldoveanul care avea un depozit cu peste 90.000 de pachete de țigări a fost prins de polițiști pentru că.... a uitat să semnalizeze. Poliția Rutieră l-a tras pe dreapta și așa au fost găsite câteva baxuri cu țigări în mașină. Contrabandistul a fost apoi urmărit și oamenii legii au ajuns la depozitul ascuns într-o fabrică din Iași.

Oleg Culeac se afla în vizorul polițiștilor de mai multă vreme și era urmărit în trafic. Au decis însă să procedeze discret și nu l-au oprit, ci au cerut sprijinul colegilor de la Poliția Rutieră. Polițiștii de la circulație l-au tras pe dreapta imediat ce au observat o abatere la legea rutieră. Moldoveanul uitase să semnalizeze la un viraj, relatează ziaruldeiasi.ro.

Polițiștii rutieri i-au cerut apoi să le arate triunghiul reflectorizant și vesta veste, obligatorie în cazul șoferilor, dar cetățeanul moldovean le-a zis că portbagajul e stricat și nu-l poate deschide. Pe banchetă se aflau însă două cartușe de țigări, astfel că polițiștii de la circulație i-au chemat pe cei de la crima organizată, care au deschis portbagajul în care se aflau țigări de contrabandă.

La data de 10 noiembrie, poliţiştii de la SICE, cu sprijinul celor de la Serviciul de Criminalistică şi Serviciul de Acţiuni Speciale Iaşi, au efectuat o percheziţie domiciliară asupra unui imobil aflat pe raza municipiului Iaşi folosit de către bărbatul de 51 de ani, ocazie cu care a fost identificată cantitatea totală de 1.774.720 ţigarete, susceptibile a proveni din contrabandă”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Sursa foto: ziaruldeiasi.ro


Citește și: Gabriela Firea anunță închiderea Arenei Naționale pentru refacerea gazonului și dă vina pe o investigație a GSP!


 

Citește mai multe despre contrabanda pe Libertatea.

Comentarii