Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > GALERIE FOTO / Cum s-a văzut ninsoarea care a dat peste cap traficul din Capitală

GALERIE FOTO / Cum s-a văzut ninsoarea care a dat peste cap traficul din Capitală

A fost un trafic de coșmar în Capitală, în dimineața zilei de miercuri, 28 noiembrie, când a intrat în vigoare codul galben de ninsori și viscol, urmate de ger. S-au înregistrat și 11 accidente rutiere, în ultimele ore, iar în mai multe zone sunt restricții de circulație.

Poliţiştii Brigăzii Rutiere recomandă conducătorilor auto să circule cu prudenţă, având în vedere avertizările meteorologice emise de ANM. Vezi zone în care sunt restricții de circulație, în București.

FOTO – Vlad Chirea

Poliţiştii rutieri amintesc șoferilor faptul că utilizarea anvelopelor de iarnă este obligatorie atunci când se circulă pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei.

Începând din această noapte, de la ora 02.00 a intrat în vigoare o atenționare meteorologică cod galben de ninsori și viscol pentru municipiul București și 17 județe (Argeș, Brăila Buzău, Călărași, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Ilfov, Olt, Prahova, Teleorman, Tulcea, Vâlcea și Vrancea).

Peste 11.000 de pompieri, poliţişti şi jandarmi sunt mobilizaţi să intervină în zonele aflate sub incidenţa codului galben de ninsori şi viscol, emis de ANM.

În continuare, aproximativ 4.900 de pompieri cu șenilate, autofreze, autospeciale pentru victime multiple sau alte mașini cu capacitate de trecere mărită sunt pregătiți să acționeze în sprijinul populației din zonele care pot fi afectate de fenomenele meteorologice periculoase prognozate in această perioadă.

El e bărbatul care a spulberat ursul în Harghita. Primele declarații
Recomandări

El e bărbatul care a spulberat ursul în Harghita. Primele declarații

De altfel, au apărut primele probleme, în țară și în Capitală, din cauza vremii. Copaci căzuți și trafic blocat de camioane care au derapat.

Foto: Cristina Radu

Povesteşte-ne şi arată-ne cum se simte iarna care a venit prea repede. Dacă la tine în oraş ninge sau dacă ai ajuns într-o zonă cu zăpadă, trimite-ne fotografii pe adresa de email [email protected]


Citește și… Lovesc pe „zebră” și conduc! Șoferii vinovați sunt iertați de justiție și rămân nestingheriți la volanul mașinii


 

Close
Închide
  Close