Părinţii îţi spun întruna să fii cu ochii-n patru atunci când un băiat îţi propune o ieşire în oraş şi să nu îi cedezi sub nici o formă din prima, pentru că va crede că eşti o aventurieră. Însă prietena ta cea mai bună te îndeamnă să îţi asumi inţiativa dacă un coleg ţi-a picat cu tronc. Ce este de făcut şi pe cine să asculţi? Se pare că specialiştii au dezlegat misterul. Ei au trasat mai multe reguli după care fetele ar trebui să se ghideze la începutul unei relaţii. Atenţie, fiecare implică anumite riscuri!

4034-154325-tinerimare.jpg

1. Să nu faci niciodată primul pas
Unele fete încă se mai ghidează după această regulă, în speranţa că tipul va fi cel care va face primul pas. Exact ca pe vremea bunicii… Riscul? Aşa se proceda pe vremuri, însă acum, în secolul XXI, poţi să-l pierzi, dacă nu reuşeşti să te faci remarcată la timp.

2. Nu-l suna în primele zile
Conform mentalităţii unora dintre voi, pe băiat nu trebuie să-l suni cel puţin trei zile după ce v-aţi cunoscut. Nu vrei să creadă că eşti disperată, aşa-i? Doamne fereşte! Mai bine să fiarbă, gândindu-se la ce e mai rău. Riscul? S-ar putea ca tipul să considere că nu a fost pe măsura aşteptărilor tale ori să se enerveze că nu ai bunul-simţ să suni ca să-l întrebi ce mai face, aşa că va trece la o altă cucerire.

3. Fii indiferentă
Chiar dacă ai început o relaţie cu un tip mişto, nu trebuie să-i arăţi din prima cât de înnebunită eşti după el. Fă pe indiferenta! Riscul? Cu cât te laşi mai greu, cu atât mai plictisit s-ar putea să fie şi partenerul tău. E ok să nu oferi totul pe tavă încă de la prima întâlnire, dar nici nu trebuie să exagerezi cu indiferenţa.

Ad placeholder
Cel mai contestat procuror al momentului explică de ce nu i-a pus sub acuzare în dosarul 10 august pe Liviu Dragnea și pe Carmen Dan, după ce au fost audiați
Recomandări
Cel mai contestat procuror al momentului explică de ce nu i-a pus sub acuzare în dosarul 10 august pe Liviu Dragnea și pe Carmen Dan, după ce au fost audiați
 

4. Arată-i că eşti ocupată
Se spune că e ok să îl faci pe tip să creadă că eşti o persoană foarte ocupată. O întâlnire cu tine va deveni pentru el o provocare. Riscul? Ar putea să te creadă neserioasă sau să considere că nu eşti dispusă să-ţi faci timp şi pentru el. Va renunţa să te mai sune…

5. Prefă-te curtată şi de alţii
La începutul relaţiei, ai putea să-i testezi dragostea întinzându-i diferite capcane. De exemplu, spunându-i că ai un coleg care se poartă extrem de drăguţ cu tine la şcoală. Riscul? Te-ar putea considera uşuratică. La urma urmei, flirtezi cu alţii şi îi spui şi lui asta, nu?

6. Interesează-te de pasiunile lui
Îţi place atât de mult de un tip, încât ai face orice ca să-l impresionezi. Află ce lucruri adoră şi ce nu, ce animale are acasă etc. Sigur îl vei da pe spate! Riscul? S-ar putea simţi ameninţat. Dacă intri prea mult în intimitatea lui, nu o să-i convină deloc.

7. Nu te lăsa cucerită din prima seară

O ricât de mult ţi-ar plăcea un tip, nu ceda din prima seară. Nu rezolvi nimic dacă faci dragoste chiar de la prima întâlnire. Riscul? Nici un tip nu se supără dacă nu faceţi sex din prima seară. Se bucură enorm însă dacă reuşeşte acest lucru. Cel mai bine ar fi să faci asta doar dacă ai chef de o aventură de-o noapte.

Ad placeholder
Coronavirus în România, 10 august. 779 de cazuri noi în ultimele 24 de ore, la 6.607 de teste
Recomandări
Coronavirus în România, 10 august. 779 de cazuri noi în ultimele 24 de ore, la 6.607 de teste
 

8. Nu spune prima «Te iubesc»
Să nu cumva să spui vreodată prima “Te iubesc”. Nu de alta, dar s-ar putea să-l forţezi să spună “Şi eu”, chiar dacă nu simte asta. Mai bine îl laşi pe el să îşi exprime primul sentimentele. Riscul? Băieţii nu pun atât de mult preţ pe acest “Te iubesc”. ţi-ar putea spune asta şi după o săptămână, fără să însemne mare lucru.

9. Fii secretoasă
Cel mai bine ar fi să nu-i spui totul despre tine chiar de la început. Fii mai secretoasă, evită răspunsurile la anumite întrebări şi învăluie-te într-o umbră de mister. Riscul? Aparent, nu eşti chiar atât de deschisă pe cât pari şi îţi cam place să ascunzi nişte lucruri. Lui nu prea îi place atitudinea asta şi s-ar putea să spună “Pas”!

Ad placeholder
Persoanele care vin din Spania, în carantină 14 zile. INSP a actualizat lista statelor din „zona galbenă”
Recomandări
Persoanele care vin din Spania, în carantină 14 zile. INSP a actualizat lista statelor din „zona galbenă”
 

10. Combină-te cu amicul lui
Dacă ţi-a greşit cu ceva şi vrei să te răzbuni, cea mai eficientă metodă este să-l seduci pe cel mai bun prieten al lui. Chiar dacă se cunosc de mult timp, şi el aparţine genului masculin. Nu va rezista tentaţiei. Riscul? S-ar putea să iasă urât. În primul rând, strici o prietenie, iar în al doilea rând, nu ştii niciodată cum reacţionează iubitul la nervi.

Sfaturi utile pentru cum să cucerești un băiat

Ai grijă cum arăți!

Trebuie în primul rând să lucrezi la imaginea ta.  Ai grijă să fii mereu sclipitor de curată şi îngrijită, foloseşte parfum, cosmetice cât trebuie, machiază-te şi fă orice te-ar face să arăţi mai frumos, nu neglija părul. Îmbracă-te în haine la modă şi care să te avantajeze.

Ad placeholder

Fii feminină şi drăgălaşă!

Fii comunicativă şi îndrăzneaţă, dar în acelaşi timp pastrează-ţi feminitatea. Dacă eşti tipul de fată liniştită şi timidă, atunci este de asemenea foarte bine, dar va trebui să încerci “să fii drăgălaşă” când te afli cu băiatul de care îţi place.

Flirtează şi lasă-l să îi placă de tine!

Iniţial convinge-te că cel pe care ai pus ochii merită  atenţia ta. Urmăreşte-l, fixându-l cu privirea cât el să îşi dea seama că te uiţi la el.
Mergi către el şi stabileşte o legatură. Du-te şi pune-i mâna prieteneşte de pe umăr în timp ce îi spui un simplu “bună, ce faci?” cu o voce veselă.

Vorbeşte cu el cu vocea potrivită!

Se întâmplă de multe ori ca fetele să vorbească  pe un ton ciudat  din cauza emoţiilor.

Fii sexy!

Ad placeholder

Nimic nu atrage atenţia unui băiat mai tare ca o fata sexy, iar sexy poate fi oricine,  chiar şi fetele grăsuţe.

Nu vorbi fără să gândești!

Nu te băga în discuții care te depășesc doar din dorința de a atrage atenția

Fii punctuală!

Nu întârzia la întâlniri și ia în considerare că sfertul academic nu mai e ce a fost și uneori 15 minute fac diferența.

Limbajul trupului – o armă perfectă pentru cum să cucerești un băiat

Statisticile spun că doar 7% din comunicarea interumană se realizează pe cale verbală. Ce înseamnă asta? Că restul de 93% constă în comunicare nonverbală. Cu alte cuvinte, acțiunile tale vorbesc de 1000 de ori mai bine decât cuvintele. Dacă un bărbat te zărește din colțul opus al încaperii, însă tu stai cu mâinile încrucișate, semnalul pe care i-l transmiți este “Stai de-o parte! Nu te apropia!”. Dacă, din contra, stai cu umerii drepți și ești încrezătoare în forțele tale, trimiți mesajul că sufletul tău este deschis către noi oportunități. Atunci când stai de vorbă cu el, îi poți arăta că ești interesată aplecându-te ușor și subtil către el. Dacă stați jos, încrucișează-ți picioarele și îndreaptă-le spre el!

 

Gina Pistol i-a ruinat cariera unei vedete în doar 7 luni de relație: „Ce face cu ea? E mai mare ca el! Îi mănâncă toți banii”
PARTENERI - GSP.RO
Gina Pistol i-a ruinat cariera unei vedete în doar 7 luni de relație: „Ce face cu ea? E mai mare ca el! Îi mănâncă toți banii”
Cum arată și cu ce se ocupă Izabela Duduianu, fiica lui Emi Pian. Mulți se tem de ea
PARTENERI - PLAYTECH.RO
Cum arată și cu ce se ocupă Izabela Duduianu, fiica lui Emi Pian. Mulți se tem de ea
Horoscop 10 august 2020. Peștii fac cheltuieli mari, din impuls sau în urma unor decizii legate de bani
HOROSCOP
Horoscop 10 august 2020. Peștii fac cheltuieli mari, din impuls sau în urma unor decizii legate de bani
RECOMANDĂRI