Urmăreşte joburile recente

Un prim-pas pentru a-ţi schimba jobul sau pentru a te angaja este să afli care sunt oportunităţile existente pe piaţă. Cu ajutorul internetului şi al siteurilor de recrutare poţi vedea companiile care au publicat recent anunţuri de recrutare. Tot ce trebuie să faci este să intri, spre exemplu, pe www.eJobs.ro şi să cauţi printre joburile postate în urmă cu 24 sau 48 de ore. Aplicând la cele mai recente anunţuri, îţi creşti şansele de a te număra printre primii candidaţi care vor fi vizualizaţi de către angajator.

CV-ul: clar şi la obiect

Mult nu înseamnă, neapărat, şi bun! Principiul se aplică şi în cazul CV-ului tău. De aceea, când te hotărăşti să aplici la un job, acordă timp şi actualizării informaţiilor despre experienţa ta profesională. Detaliază aspectele care te recomandă cu adevărat pentru postul vizat. Poţi menţiona şi alte informaţii referitoare la activităţile în care te-ai mai implicat. Rămâi însă clar şi la obiect. În plus, nu uita să verifici şi datele tale de contact! Este esenţial ca adresa ta de e-mail şi numărul de telefon să fie valabile şi corect scrise. Altfel rişti să nu poţi fi contactat de către angajator. Poţi încerca să îţi actualizezi CV-ul chiar acum, accesând: www.ejobs.ro/login.

Aplică dacă postul ţi se potriveşte

Nu încerca să aplici la joburi pentru care nu corespunzi. Şansele tale de angajare vor scădea simţitor. Recomandarea specialiştilor eJobs este să citeşti cu atenţie anunţul de angajare. Informaţiile referitoare la candidatul ideal şi la responsabilităţile postului sunt importante! Aplică, aşadar, la joburile pentru care eşti pregătit. Experienţa sau competenţele necesare te vor ajuta să ajungi mai uşor la interviul de angajare!

Sfaturi

Marea majoritate a candidaţilor nu consideră că vara este un anotimp potrivit pentru recrutări. Cu toate acestea, pe www.eJobs.ro găseşti în această perioadă peste 12.500 de joburi active, în toată ţara. Profită, aşadar, de vară pentru a te angaja sau pentru a-ţi schimba jobul. Cu siguranţă, concurenţa va fi mai mică, iar tu îţi vei putea atinge mai uşor obiectivele profesionale!

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”
GSP.RO

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres
HOROSCOP

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres