MENIU CAUTĂ
, de Mihai Niculescu

Cumpărau telefoane cu euro falsificați, în Maramureș. Polițiștii i-au prins în două luni

Distribuie

Doi indivizi care au pus în circulație valută falsificată au fost prinși în Maramureș. Polițiștii de la crima organizată i-au urmărit aproape două luni. Bărbații foloseau același mod de operare: cumpărau telefoane de pe site-urile de profil, de la persoane fizice, și le plăteau cu bancnote euro falsificate.

Potrivit polițiștilor Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş, doi bărbaţi, în vârstă de 34, respectiv 38 de ani, ar fi înşelat, în cursul lunii ianuarie a.c., mai multe persoane, oferindu-le în schimbul unor telefoane mobile 900 de euro falşi.

La finalul lunii ianuarie, poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unuia dintre cei doi, care ulterior a fost arestat preventiv. La percheziţii au fost ridicate bunuri ce au legătură în cauză, arată jurnalmm.ro.

Joi, poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore şi pe cel de-al doilea bărbat, urmând ca vineri să fie prezentat procurorului cu propunere de arestare preventivă pentru înșelăciune și punere în circulație de monedă falsificată.


Citește și: Numele domnitorului român Șerban Cantacuzino a fost înscris pe încărcătoarele armei folosite în atacul din Noua Zeelandă, în care 49 de oameni au fost uciși / FOTO


 

Comentarii