Mergi direct la conținut »
Reacția unei românce din Italia după ce a fost prinsă cu 1.000 de euro falși în poșetă
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

Reacția unei românce din Italia după ce a fost prinsă cu 1.000 de euro falși în poșetă

Loredana Bascracea, o româncă de 28 de ani, a fost arestată în Italia după ce a fost prinsă că avea în poșetă 1.000 de euro în bancnote false.

Tânăra a fost plasată în arest la domiciliu după ce le-a spus judecătorilor că banii i-au fost puși în poșetă de către o altă româncă alături de care se afla în mașină în momentul arestării.

Loredana a fost arestată pe 28 februarie, după ce în cursul serii, mașina în care se afla alături de o altă româncă de 34 de ani, a fost oprită de militari pe autostradă.

Atunci când au observat atitudinea suspectă a celor două femei, carabinierii au decis să efectueze o percheziție completă a mașinii și a bagajelor celor două și în acest fel au găsit banii falși.

Judecătorul de caz a decis plasarea în arest la domiciliu a tinerei și carabinierii continuă ancheta pentru a stabili cu exactitate proveniența banilor falși, scrie ottopagine.it.


Citește și: MUȘAMALIZARE! Trei ani și niciun responsabil după moartea copiilor infectați cu E.coli. La copiii morți la Pitești s-au găsit infecții nosocomiale!


 

Close
Închide
  Close