Mergi direct la conținut »
Dan Barna: „USR și PNL au început discuțiile despre moțiunea de cenzură”
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Dan Barna: „USR și PNL au început discuțiile despre moțiunea de cenzură”

Dan Barna: „USR și PNL au început discuțiile despre moțiunea de cenzură”

Preşedintele USR, Dan Barna, a declarat, luni, la B1TV, că partidul său a demarat deja discuțiile cu PNL privind depunerea unei moțiuni de cenzură împotriva guvernului Dăncilă și despre optimizarea șanselor de reușită a acesteia.

De Adrian Ilie,

”Discutăm în aceste zile foarte serios şi responsabil despre moţiunea de cenzură şi încercăm să obţinem cât mai multe dintre voturi”, a declarat președintele USR.

În ce privește iritarea arătată de liderul PNL, Ludovic Orban, față de anunțul că USR va avea un candidat propriu la alegerile prezidențiale, Barna a spus că acest lucru nu a înghețat relațiile dintre principalele partide de opoziție.

”Nu avem o polemică cu PNL. Din momentul în care am fost ales preşedinte al USR, am fost constant în mesajul că USR, şi acum alianţa USR-PLUS, vom avea candidaţi la toate ciclurile electorale. Nu s-a schimbat nimic, a fost exact acelaşi mesaj. Că domnul Ludovic Orban a simţit nevoia să pară surprins brusc de această informaţie, pe care o ştia de un an şi jumătate, a exprimat un punct de vedere, i-am răspuns. Lucrurile sunt în regulă, chiar astăzi am mai stat de vorbă, am mai discutat despre moţiunea de cenzură”, a precizat Dan Barna.

El a arătat că reproșurile PNL față de USR sunt nejustificate în condițiile în care Uniunea a dat dovadă de flexibilitate atunci când a renunțat la susținerea unui candidat propriu pentru funcția de președinte al Camerei Deputaților.

Citește și: Conducerea PNL a demis-o pe lidera filialei sectorului 2, Anca Boagiu. Toţi liderii de la sectoare, înlocuiţi din cauza rezultatului slab de la europarlamentare

Close
Închide
  Close