MENIU CAUTĂ

Dan Voiculescu, despre operația de 10 ore prin care a trecut. „Sper să-mi prelungească viața astfel încât…”

Distribuie

Dan Voiculescu a vorbit despre intervenția chirurgicală prin care a trecut de curând. Operația a durat 10 ore.

Omul de afaceri Dan Voiculescu, fondatorul trustului Intact, a fost internat de urgenţă la jumătatea lunii mai.

Acesta a fost operat, intervenția durând zece ore, după cum a menționat el pe blogul său. Dan Voiculescu a oferit detalii despre starea sa de sănătate.

„Sigur oamenii își amintesc decizia instanței din iulie 2017 de a fi pus în libertate, de îndată. Această decizie a fost pusă în aplicare la Spitalul Universitar București, unde eram internat.

Am afirmat atunci că va fi necesară o operație dificilă.

Pe 14 mai 2018 am fost operat la un spital din București de către o echipă de medici români de o calitate profesională și morală extraordinară, cărora le mulțumesc.

Operația a durat peste 10 ore și a fost complicată.

Acum mă simt bine și sper că această operație să-mi prelungească viața astfel încât să mai pot construi.

Am planuri îndrăznețe pe care le voi putea duce la îndeplinire numai cu sprijinul familiei, al oamenilor maturi din această țară și cu speranța că niciodată nu este prea târziu pentru a face bine și pentru a iubi.

Le mulțumesc din suflet tuturor celor care mi-au transmis gânduri bune în această perioadă”, a precizat Dan Voiculescu.

Dan Voiculescu, în vârstă de 71 de ani, este om de afaceri și fost politician, fondator al partidului Conservator. A fost senator în trei legislaturi. Este fondatorul trustului de presă Intact.

În august 2014, Dan Voiculescu a fost condamnat printr-o sentință definitivă la executarea unei pedepse de 10 ani de închisoare, în dosarul ICA. După aproape trei ani de detenție, în data de 18 iulie 2017, Tribunalul București a decis eliberarea condiționată a lui Dan Voiculescu.


Citește și: Cristi Minculescu nu mai are voie să folosească numele Iris. Artistul a pierdut procesul cu foștii colegi | VIDEO


 

Citește mai multe despre intervenție chirurgicală și operatie pe Libertatea.

Comentarii