De Petre Dobrescu,

Prietenii susțin că au crezut că Cristina Țopescu era plecată din țară de sărbători și de accea nu au căutat-o.

Moartea Cristinei devoalează destinul tragic al jurnalistului care ajunge să trăiască singur. Sfârșitul celebrei crainice e similar cu cel al fostului jurnalist radio Mugur Corpaci.

După o conferința de presă organizată pe 21 noiembrie 2018, Corpaci a fost victima unui accident vascular cerebral. Mugur n-a răspuns la telefon nici pe 22, nici a doua zi de dimineață. Familia l-a găsit întins pe jos, inconștient. Prea târziu.

Corpaci a murit după aproximativ cinci săptămâni de comă, pe 27 decembrie. Reputatul comentator și realizator de emisiuni sportive locuia singur într-un apartament din Berceni. Divorțat, el avea avea două fete.

  • Înainte de 89, Cristina Țopescu a avut o tentativă nereușită de a părăsi țara ca să meargă în Germania la mama ei. Rodica era grav bolnavă, iar fiica ei a vrut să-i fie aproape în momentele grele.

În legătură cu viața amoroasă, presa a relatat câteva povești de dragoste: cea cu analistul politic Dan Andronic, cu senatorul Nicolae Dide și cu Ștefan Bănică Jr.

Cristina Țopescu a murit la vârsta de 59 de ani.

Citeşte şi:

Monica Pop, devastată de vestea morții Cristinei Țopescu: “De ce, Doamne?!”

Cristina a fost devastată de moartea tatălui ei, Cristian Țopescu. ”Mă întreb dacă ne-om mai vedea vreodată. Altfel, nimic n-are niciun sens”

Cristina Țopescu a murit. Primele declarații ale vecinei care a sunat la 112

Cea mai mare suferință a Cristinei Țopescu: ”Televiziunea mi l-a răpit pe tata”

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”
GSP.RO

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”

Horoscop 21 ianuarie 2020. Peștii se găsesc dominați de gânduri negre
HOROSCOP

Horoscop 21 ianuarie 2020. Peștii se găsesc dominați de gânduri negre