Din fericire, avionul a aterizat la timp pe aroportul Otopeni și în deplină siguranță. Cetățeanul bugar care a vrut să intre cu forța în cabina piloților și-a petrecut noaptea în custodia Poliției de Frontieră și toată ziua de azi în fața procurorilor bucureșteni.

Mai jos puteți citi discuția dintre pilot și controlorul de zbor:

Pilot: ”Am dori, dacă puteţi coordona pentru noi cu turnul, avem nevoie de poliţie la avion după aterizare, avem un pasager turbulent.”

Controlor de zbor: ”Confirm poliţie după aterizare, pasager turbulent.”

Pilot: ”Mulţumim mult!”

Controlor de zbor: ”Am anunţat turnul despre cererea dumneavoastră.”

Pilot: ”Mersi! O sa mai vorbim şi noi cu dânşii să le mai dăm informaţii. Mulţumesc frumos!”

(…)

Pilot: ”E vorba de un pasager care a forţat intrarea în cockpit, acum este imobilizat, supravegheat de doi pasageri şi este la poziţia 25E, dacă puteţi dumneavoastră să le transmiteţi domnilor de la poliţie.”

Controlor de zbor: ”Confirm, am notat, transmit.”

Pilot: ”Mulţumesc! Am solicitat echipajului să transmită pasagerilor să stea aşezaţi, aşteptăm asistenţa după care debarcăm.”

Reamintim că joi un tânăr aflat la bordul unui avion Blue Air care efectua o cursă pe ruta Birmingham-București a încercat să deschidă cockpit-ul în plin zbor și să intre peste piloți. Bărbatul a fost imobilizat de echipajul de la bord.


Declarații șocante ale bărbatului din Brașov care și-a omorât soția și cei doi copii. A spus că a comunicat telepatic cu copiii, după ce i-a ucis

Benny scos din sărite: „M-am uitat pe Instagramul Cristinei Neagu și mi-era rușine, frate!”
GSP.RO

Benny scos din sărite: „M-am uitat pe Instagramul Cristinei Neagu și mi-era rușine, frate!”

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste
HOROSCOP

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste