18 Aug. 2017 23:04

Directorul interimar al Tarom: Fosta conducere a vrut să vândă compania

Distribuie

Directorul interimar al Tarom: Fosta conducere a vrut să vândă compania. Eugen Davidoiu se apără în scandalul pierderilor companiei aeriene pe care o conduce de jumătate an.

Acesta a vorbit într-un interviu acordat Ştirilor TVR despre problemele cu care se confruntă compania şi despre angajaţii care fac achiziţii fără să-l anunţe.

Mai mult, Eugen Davidoiu a explicat că fosta conducere a TAROM avea în plan să vândă compania de stat şi se întreabă dacă instituţiile statului cunosc toate aceste probleme.

„Ştiţi că pe fostul plan de management şi de administrare compania trebuia să fie pe profit anul acesta? Se întreabă cineva de ce au plecat cei trei din Consiliul de Administraţie? Nu trebuie să răspund eu, dar pot să vă spun: în planul lor de administrare compania era pe profit. De ce au trebuit să plece? Nu ştiu, haideţi să ne răspundem cu toţii.

Unul dintre ei chiar voia şi avea intenţia să vândă compania unei companii concurente. M-au întrebat când am venit aici: ai ceva împotrivă ca Tarom să fie vândut la…? Şi am zis „da” şi, din acel moment, am intrat probabil într-un conflict. Sunt lucruri care sunt reale, oamenii aceia aveau altă orientare, altă strategie”, a declarat Davidoiu.

Întrebat către cine urma să fie vândută compania, Davidoiu a răspuns: ”Nu ştiu, nu trebuie să spun eu asta, poate că sunt instituţii acredtitate care trebui să ştie”.

Davidoiu mai spune că are în lucru verificări în cadrul instituţiei, iar neregulile pe care le-a găsit până acum vor fi puse pe masa anchetatorilor în perioada următoare.

„Sunt prea mic să am o discuţie cu premierul”, a fost reacţia lui Davidoiu când a fost întrebat dacă l-a întrebat cineva despre problemele economice ale Tarom.


EXCLUSIV/ Blestemul Simonei Halep. Cafeneaua deschisă în Constanța nu are niciun client


 

Loading...
Comentarii