MENIU CAUTĂ
01 Mai. 2018 12:27

Distracția din cluburile de fițe din Mamaia. Șampanie fină de mii de euro, creații de la designeri celebri și note de plată cât o mașină nouă

Distribuie

Distracția din cluburile de fițe din Mamaia poate fi asemănată cu cea din stațiunile de pe Coasta de Azur sau din Ibiza, unde predomină luxul și extravaganța. Tinerii, care au venit să petreacă de 1 mai pe litoral, nu se zgârcesc când vine vorba despre nota de plată. Au plătit mii de euro pe șampanie fină, adusă cu roaba, haine cu eticheta unor mărci celebre, accesorii pentru a le impresiona pe domnișoarele venite la petrecere.


Vrei să vezi cum e acum la mare?

URMĂRIŢI AICI IMAGINI LIVE DIN MAMAIA


Tinerele s-au aranjat zeci de minute în oglindă pentru a arăta perfect atunci când ies să se distreze în cluburile de fițe din Mamaia. Pe ținute spun că au cheltuit mii de euro pentru a ieși în evidență la petrecerea de 1 mai de pe litoral. O domnișoară a cheltuit pe ceasul pe care-l poartă 8.000 de euro, cam cât costă o mașină second hand, scrie digi24.ro.

„Cât este necesar, cheltuim, că nu pot să apari oricum. Reporter: Ce e cel mai scump pe tine? Trebuie să zic? Ceasul. Costă 10.000 de euro”, a spus o turistă, conform stirileprotv.ro.

Clienții cluburilor de fițe spun că nu contează câți bani cheltuie când vine vorba despre distracție.

„Nu știu să vă spun exact cât am cheltuit, în jude de 5.000 de euro. Pe ținute am dat în jur de 2.000 de euro”, a mărturisit o tânără, conform antena3.ro.

În astfel de localuri, șampania fină a curs valuri, iar această băutură pare să fi devenit o condiție obligatorie.

„Faptul că eşti un bărbat respectat, că ai mese în locurile exclusiviste, eu asta consider că apreciază o fată şi că eşti un băiat de caracter”, a precizat un tânăr.

În Mamaia, stațiunea transformată zilele acestea capitala distracției, cea mai scumpă sticlă de șampanie s-a vândut cu 16.000 de lei. E vorba despre o sticlă de 12 litri. S-a băut și vin spumant. Licoarea costă 530 de lei în club.

„În condiţiile în care vin an de an din ce în ce mai mulţi eu cred că se simt bine şi le oferim o casă, nu neapărat un loc de distracţie”, a declarat, pentru digi24, Oana Ghibuş, PR club.

Două mii de oameni au dansat până în zori pe ritmurile mixate de Gianluca Vacchi, milionarul italian, transformat în dj, care a venit într-un club din Mamaia.

„Îl cunosc pe Gianluca, am stat la masă cu el când a mai fost în România. Ştim cu toţii, are energie, dansează.”, a spus o tânără, potrivit stirileprotv.ro.

Cu o avere estimată la 450 de milioane de dolari, italianul Gianluca Vacchi este moştenitorul unui imperiu din industria ambalajelor. Excentricul milionar a devenit celebru, după ce şi-a dezvăluit pe internet viaţa.

De pe petrecerile extravagante nu au lipsit nici bijuteriile pe patru roți. Așa se face că parcările cluburilor au fost pline de limuzine, unele dintre ele care costă cam cât o vilă.


Citește și IMAGINI DE COLECȚIE/ Mai țineți minte cum petreceau politicienii de 1 Mai?


 

Citește mai multe despre distractie, mamaia și sampanie pe Libertatea.

Comentarii