MENIU CAUTĂ
30 Apr. 2018 08:34

VIDEO/ Gianluca Vacchi a mixat într-un club de fițe din Mamaia. Sute de tineri au dansat alături de milionarul italian

Distribuie

Excentricul Gianluca Vacchi a mixat într-un club de fițe din Mamaia, unde mii de tineri au dansat până în zori, pentru a patra noapte consecutiv. Milionarul, în vârstă de 50 de ani, s-a transformat în dj și a susținut un spectacol incendiar.


Vrei să vezi cum e acum la mare?

URMĂRIŢI AICI IMAGINI LIVE DIN MAMAIA


Gianluca Vacchi a încins atmosfera pe litoral, la o petrecere organizată într-un club de fițe din stațiunea Mamaia. Excentric și controversat deopotrivă, milionarul italian, în vârstă de 50 de ani, a făcut ca sute de tineri să danseze pe ritmuri de muzică electronică, sâmbătă noaptea.

La un moment dat, unul dintre petrecăreți s-a urcat pe scenă pentru a-l filma pe Gianluca Vacchi. Inițial, italianul nu s-a arătat deranjat, însă, la un moment dat, fanul său s-a apropiat prea mult de platane (minutul 1.41).

Gianluca Vacchi a mixat într-un club de fițe din Mamaia

În februarie, Gianluca Vacchi a lansat o nouă piesă care a strâns peste două milioane de vizualizări pe Youtube în doar câteva zile. Presa mondenă scrie că milionarul italian are un apartament în Miami care valorează milioane de euro.

Omul de afaceri Gianluca Vacchi, care în tinerețe nu era atât de preocupat de condiția sa fizică, îți trăiește viața din plin: practică yoga, trage de fiare, face cascadorii pe motocicletă, vizitează cele mai excentrice locuri, iar filmulețe cu el se viralizează imediat pe rețelele de socializare, unde are milioane de fani.

sursă foto: captură Youtube


Citește și EXCLUSIV/ După ce menajera i-a furat un sfert de kg de aur, Elena Merisoreanu își ține bijuteriile în seif. 'Le vezi rugându-se și nu știi de ce sunt în stare!'


 

Citește mai multe despre Gianluca Vacchi, club, dj, mamaia și milionar pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii