Mergi direct la conținut »
Doi bătrânei care nu au dormit nici o noapte separați în cei 70 de ani de căsnicie
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Doi bătrânei care nu au dormit nici o noapte separați în cei 70 de ani de căsnicie

Doi bătrânei care nu au dormit nici o noapte separați în cei 70 de ani de căsnicie

Albert și Phyllis Twinley sunt doi britanici în vârstă de 95, respectiv 91 de ani. Cei doi s-au întâlnit în 1946, în timp ce erau amândoi în armată, în detașamentul Royal Corps of Signals, iar după doi ani s-au căsătorit. După nuntă, cei doi spun că nu au petrecut nici o noapte separați, scrie The Mirror.

Cuplul, care a sărbătorit săptămâna trecută 70 de ani de căsnicie, are doi copii, patru nepoți și șapte strănepoți. Toată familia, dar și prietenii apropiați le-au fost alături cu ocazia nunții de platină.

Întrebați care este secretul căsniciei lor, Phyllis a spus: “Nu există nici un secret. Suntem fericiți în căsnicie. Nu pot să spun că în tot timpul acesta, de când ne-am căsătorit, nu am avut certuri sau divergențe, dar am decis să ne bucurăm de viața împreună în ciuda acestora”.

Soțul ei o completează, spunând că împărtășirea tuturor experiențelor este un factor esențial. “Bazați-vă unul pe celălalt atunci când lucrurile merg rău”, spune Albert.

Cei doi, care au condus împreună o măcelărie după ce au părăsit armata, spun că nu au petrecut nici o noapte separați în cei 70 de ani de când sunt împreună.

Fiica lor, Caroline Gard, spune că părinții ei nu acceptă să fie separați, în ciuda vârstei înaintate și nu vor să fie internați într-un centru de îngrijire a vârstnicilor. “Încă mai trăiesc în aceeași casă în care locuiesc de acum 30 de ani. Tatăl meu a condus mașina până acum doi ani. Iubesc să facă sport, citesc și fac puzzle-uri în fiecare zi”, explică fiica celor doi nonagenari.

Concluzia căsniciei fericite a celor doi bătrâni o trage fiica lor, spunând că totul se datorează faptului că iubesc să petreacă timp unul cu celălalt și să râdă împreună.


Citește și: VIDEO – Sărbătoare în Paris! Sute de mii de francezi sărbătoresc în stradă, după ce Franța a câștigat Cupa Mondială


Close
Închide
  Close