MENIU CAUTĂ

Doi bătrâni au fost găsiți morți într-un apartament din Târgoviște. Ipoteza incredibilă lansată de fiică

Distribuie

Doi bătrâni, de 87 și 82 de ani, din Târgoviște au fost găsiți morți în apartamentul lor situat în apropierea autogării orașului. Ei n-au mai fost văzuți de vecini de câteva zile, iar aceștia au alertat autoritățile. 

Anchetatorii investighează două posibile situații: fie au murit din pricina intoxicației cu gaze, fie a fost vorba de o crimă, urmată de o sinucidere. Fata femeii crede că bătrânul i-a făcut rău, iar apoi și-a luat și el viața. Rudele au dezvăluit că între cei doi aveau loc frecvent diverse scandaluri, a anunțat targovistenews.ro.

O vecină a spus că nu i-a mai văzut de șase zile și, tot de atunci, aceștia n-au mai ridicat niciun plic de la poștă, fapt ce a trezit suspiciunile vecinilor. 

„Ea e mama mea, el nu e tatăl meu. Da, o bătea. Cred că i-a făcut rău”, a spus fata femeii. Sora decedatei a confirmat că relațiile dintre bătrâni erau încordate.

„Eu cred că el a făcut ceva. Eu așa bănuiesc”, a spus Veronica Predescu, sora femeii decedate. 

După autopsie se va stabili exact cauza morții celor doi bătrâni. 


Procesul care a împărțit Suedia în două. Copiii de 14 și de 16 ani l-au vânat pe român vreme de trei ore în parc și l-au ucis cu 35 de lovituri, dar au fost salvați de tribunalul care a dat vina pe ficatul bolnav de ciroză al victimei! În căutarea lui Gică (3)

Citește mai multe despre Deces, gaze și Târgoviște pe Libertatea.

Comentarii