Mergi direct la conținut »
Doi bătrâni au uitat unde au parcat mașina, iar acum le oferă recompensă celor ce îi ajută să o găsească
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

Doi bătrâni au uitat unde au parcat mașina, iar acum le oferă recompensă celor ce îi ajută să o găsească

Doi bătrâni au uitat unde au parcat mașina, iar acum le oferă recompensă celor ce îi ajută să o găsească. Emmanuel Elliot (81 de ani) și Hilda Farmer (79 de ani) își amintesc doar că au parcat în apropierea spitalului din Cheltenham, dar nu mai știu exact unde, relatează BBC News.

Cei doi bătrâni locuiesc în orașul britanic Gloucester. Ei au mers însă pentru un control la spitalul din orășelul Cheltenham, unde Hilda avea o programare. Emmanuel a lăsat-o în fața spitalului, iar apoi a plecat să caute un loc de parcare. A mers aproximativ 1,6 kilometri, până când a găsit un loc pe o străduță. A mers apoi la spital, pentru a fi alături de Hilda. La final, cei doi și-au căutat mașina, însă fără rezultat. Emmanuel pur și simplu nu își amintește unde a lăsat-o.

Cei doi au decis să apeleze la locuitorii orașului și au anunțat că oferă o recompensă celor care îi ajută. Mai precis, oferă 100 de lire persoanei care îi ajută să găsească vehiculul, despre care știu că „a fost parcat pe o stradă liniștită”. Cazul lor amintește de unul la fel de inedit. Un francez și-a găsit mașina, după 38 de ani de când a anunțat că a fost furată.


Citește și: VIDEO EXCLUSIV/ La 90 de ani, Gigi Marga, artista de legendă a muzicii românești, a încins o horă românească în inima New York-ului


Close
Închide
  Close