Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Doi comentatori au uitat microfoanele deschise la meciul Federer - Copil, iar dialogul a ajuns viral. Au făcut referire și la Simona Halep!
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO/ Doi comentatori au uitat microfoanele deschise la meciul Federer - Copil, iar dialogul a ajuns viral. Au făcut referire și la Simona Halep!

VIDEO/ Doi comentatori au uitat microfoanele deschise la meciul Federer – Copil, iar dialogul a ajuns viral. Au făcut referire și la Simona Halep!

Angajații postului Sport 2 de la Budapesta care au comentat duminică finala turneului de la Basel dintre Roger Federer și Marius Copil au uitat microfoanele deschise. Dialogul lor a devenit viral, fiindcă principalul subiect de discuție al celor doi a fost o tânără aflată în loja românului, a informat digi24.ro.

Cei doi au remarcat silicoanele unei femei din loja lui Marius Copil, dar au făcut și unele remarci referitoare la Simona Halep.

– Silicoane.
– Pfffff.
– Auzi, e la fel de slab ca Simona.
– Minuni românești?
– Mda, minunate. Nu cred că sunt silicoane. Dar îmi plac oricum.
– Sâni să fie!
– Ce meci plicticos! Și celălalt a fost la fel.

Salt de 33 de locuri

Marius Copil a reușit cel mai bun turneu din carieră la Basel, unde, deși a început din calificări, a ajuns până în finală. Acolo, el a făcut o figură onorabilă în fața lui Roger Federer, care a câștigat greu, cu 7-6 (5), 6-4.

În urma acestui turneu fabulos, Marius Copil a făcut un salt de 33 de locuri în clasamentul ATP, de pe locul 93 până pe locul 60.


VIDEO/ Daniel Robu și Silvia, foști colegi în trupa De La Vegas, nu au mai urcat pe scenă împreună de zece ani! Sunt ceruți la pachet la evenimente!

A pierdut jobul plătit cu 10.000 de dolari pe lună, după ce a comis un atac revoltător pe stradă. Ce a putut face femeia

 

Close
Închide
  Close