De Adrian Ilie,

Spectatori au început să huiduie atunci când imaginea lui Donald Trump a fost difuzată pe un ecran uriaş. Ecranul a arătat apoi soldaţi prezenţi în tribune şi huiduielile au încetat, însă spectatori au început atunci să scandeze sloganul „Lock him up!” (Închideţi-l!) la adresa preşedintelui.

„Lock him up!” este un slogan clasic al celor care participau la mitingurile lui Donald Trump împotriva lui Hillary Clinton, rivala sa democrată în timpul alegerilor prezidenţiale din 2016. Adversarii lui Trump au întors acest slogan împotriva lui.

Donald Trump este vizat de o anchetă parlamentară menită să-l destituie. Parlamentarii democraţi încearcă să demonstreze că preşedintele republican a făcut presiune asupra Kievului pentru a obţine informaţii compromiţătoare cu privire la fostul vicepreşedinte american, Joe Biden, până acum creditat cu şanse mari în a-l înfrunta în alegerile prezidenţiale din 2020.

Donald Trump susţine că nu a făcut astfel de presiuni şi compară procedura de destituire care-l vizează cu un „linşaj”.

Foto: EPA

Citeşte şi:

UPDATE | Trump anunță moartea liderului ISIS, după un raid american. „A murit ca un câine, ca un laș”. Irakul susține că a furnizat locația lui Al-Baghdadi

Donald Trump, scos din sărite de iPhone. Ce i-a reproșat directorului Apple, Tim Cook

Robert De Niro, despre Donald Trump: „Abia aștept să îl văd în închisoare. Nu vreau să moară, vreau să ajungă după gratii”

O prezentatoare TV implicată într-un accident rutier violent în Pitești. Cine e tatăl ei
GSP.RO

O prezentatoare TV implicată într-un accident rutier violent în Pitești. Cine e tatăl ei

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă
HOROSCOP

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă