Dormi cu șosete sau cu picioarele goale? Ce dezvăluie despre tine acest obicei

19 martie 2017 13:43

Oamenii se împart în două categorii: cei care dorm încălțați cu șosetele și cei care dorm cu picioarele goale. Dacă dormi cu șosete, principalul motiv ar putea fi frigul. Dar psihologii sunt de altă părere. Iată ce lucruri surprinzătoare dezvăluie despre tine acest obicei.

Unora le place să doarmă cu șosete în picioare, fie că așa au fost învățați de mici, fie pentru că se încălzesc mai repede. Alții nici nu concep să își pună șosete în pat, chiar dacă este vorba de șosete proaspăt spălate. Ba chiar îi incomodează și au impresia că nu se relaxează la fel de bine ca atunci când dorm cu picioarele goale și libere.

Dacă și tu dormi cu șosete, ai putea spune că este un simplu obicei. Dar psihologii sunt de altă părere. În spatele acestui obicei pot sta tot felul de motivații ascunse și cauze pe care nici nu le bănuiești. Iată de ce!

Ce spune despre tine faptul că dormi cu șosete în picioare

Dacă ai câteva perechi de șosete călduroase pe care le folosești numai în pat, probabil ești friguroasă și ai mai tot timpul picioarele reci. Asta înseamnă că ai o piele sensibilă, un metabolism mai leneș și probleme cu circulația periferică. Poate că suferi deja și de afecțiuni ale articulațiilor, precum reumatismul.

Citește mai departe pe libertateapentrufemei.ro.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro