MENIU CAUTĂ

FOTO | Două nave de război ale Rusiei, încărcate cu echipamente militare, se îndreaptă către Siria

Distribuie

Două nave de război ale Rusiei, încărcate cu echipamente militare, au fost văzute în timp ce se îndreptau spre Siria, după ce alianța formată din SUA, Marea Britanie și Franța a bombardat ținte guvernamentale ale regimului lui Bashar Al-Assad.

Una dintre nave, de tipul Alligator, are instalat un heliport. Aceasta a fost fotografiată în timp ce trecea prin Strâmtoarea Bosfor, sâmbătă, în timp ce lumea așteaptă răspunsul lui Vladimir Putin la atacul militar coordonat al celor trei state menționate anterior, arată Daily Mail.

Navele se îndreptau către baza marină rusească de la Tartus, în nordul coastei Siriei, acestea fiind încărcate cu echipamente militare: tancuri, camionete, ambulanțe și radare. Alături de nave se aflau și câteva ambarcațiuni de patrulare care pot naviga cu viteză.

Imaginile au fost postate pe Twitter de observatorul naval turc Yoruk Ișik, acestea fiind publicate în contextul în care

SUA, Franța și Marea Britanie au lansat, sâmbătă, atacuri către mai multe ținte guvernamentale din Siria, după atacul din orașul Douma.

Mai multe înregistrări de pe rețelele sociale arată bombardamentele din capitala Damasc și orașul Homs, atacurile stânind reacții dure din partea Rusiei. De asemenea, președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a convocat o reuniune a Consiliului de Securitate al ONU pentru a propune condamnarea atacului alianței occidentale. Propunerea a fost respunsă.


#salvatipipera / Primăriile au primit ediția specială ”Libertatea de Pipera” – VIDEO

Citește mai multe despre bosfor și Franța pe Libertatea.

Comentarii