Mergi direct la conținut »
Dragnea, turneu în filialele cu probleme. Atacuri la Klaus Iohannis şi la partidul lui Ponta: "Începând de astăzi, o să ne ocupăm de ei!"
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Dragnea, turneu în filialele cu probleme. Atacuri la Klaus Iohannis şi la partidul lui Ponta: "Începând de astăzi, o să ne ocupăm de ei!"

Dragnea, turneu în filialele cu probleme. Atacuri la Klaus Iohannis şi la partidul lui Ponta: „Începând de astăzi, o să ne ocupăm de ei!”

Preşedintele PSD s-a deplasat, sâmbătă, la Caraş Severin, filiala unde s-au înregistrat mai multe demisii, în ultima perioadă, în frunte cu deputatul Ioan Mocioalcă, liderul organizaţiei. Liviu Dragnea a început deja precampania pentru alegerile europarlamentare, cu promisiunea construirii unui drum expres în zonă. Duminică, preşedintele PSD va merge chiar în fieful lui Ponta, în organizaţia Gorj. 

De Valentina Postelnicu,

Prezenţa lui Liviu Dragnea în judeţul Caraş Severin nu este întâmplătoare.

Acesta a decis să înceapă un turneu în filialele vulnerabile, unde s-au înregistrat demisii, către partidul lui Victor Ponta.

Filiala PSD Caraş-Severin este condusă interimat de deputatul PSD de Caraş-Severin Luminiţa Jivan. Interimatul a fost asigurat de aceasta după ce Ion Mocioalcă, liderul organizaţiei social-democrate a anunţat pe 3 decembrie 2018 că demisionează din PSD şi se înscrie în Pro România.

Dragnea, atac la Iohannis: „Ce suflet să ai să blochezi bugetul României, numai gândindu-te că 4 milioane de copii trebuiau să aibă de ieri alocaţia mărită? Cum poţi să fii atât de rău?”

Liderul PSD s-a lansat într-un atac la adresa preşedintelui Klaus Iohannis, pe care l-a acuzat că blochează, prin bugetul de stat, trimis la CCR, majorarea alocaţiilor pentru copii.

„Domnul Iohannis. Ce a făcut patru ani? Este o întrebare atât de simplă, ce a făcut acest om cât a fost preşedinte? Eu m-am gândit. Nu am găsit un lucru, o acţiune, un gest care să fi ajutat România sau pe români. În schimb, am văzut că e deasupra legii. E de notorietate sunt documente cu case mătrăşite. Dă socoteală? Nu. A blocat acest Guvern de câte ori a putut. Cum să fii, ce suflet să ai să blochezi bugetul României numai gândindu-te că 4 milioane de copii trebuiau să aibă de ieri alocaţia mărită? Cum poţi să fii atât de rău? Nu vrea să facem investiţii. A blocat numirea unor miniştri luni de zile. Unii au spus – de ce nu aţi declanşat suspendarea? Pentru că nu mai vreau un scandal în ţară. Se pare un obiectiv ar fi ca acest om nu mai trebuie să fie preşedinte. E un obiectiv foarte important. Pe ce pune mâna strică. Nu vorbeşte România de bine în afară, pentru că nu poate”, a spus el, la Reşiţa.

Un bărbat s-a îndrăgostit de o prostituată. Ce gest nebunesc a făcut când a văzut-o într-o mașină cu un client
Recomandări

Un bărbat s-a îndrăgostit de o prostituată. Ce gest nebunesc a făcut când a văzut-o într-o mașină cu un client

Mesaj către Pro România: „Începând de astăzi, o să ne ocupăm de ei. O să vorbim despre câţi masoni sunt în acel partid, câţi securişti”

Dragnea nu l-a iertat nici pe Victor Ponta. Liviu Dragnea a vorbit despre Ion Mocioalcă care a demisionat pentru a se duce la Pro România. Liderul PSD a spus că acesta „nu se simte confortabil acolo”.

Polițist local din Baia Sprie, filmat în timp ce dormea în mașina de serviciu. VIDEO
Recomandări

Polițist local din Baia Sprie, filmat în timp ce dormea în mașina de serviciu. VIDEO

Liderul PSD a venit cu o promisiune: „O să vorbim despre câţi masoni, securişti sunt în acel partid”.

„L-am întrebat pe preşedintele Consiliului Judeţean dacă a mai vorbit cu Nelu Mocioalcă, spune-mi dacă se simte confortabil. Spune că el nu crede că se simte confortabil acolo unde a plecat. E treaba lui. Nu cred că aici în Caraş acel partid care este construit, gândit şi conceput de securişti, aşa cum a fost conceput şi alt partid. Au încercat orice cu noi, să mă închidă, să mă ameninţe, mi-au presat copii şi îi ameninţă în continuare, nu a ţinut. Şi-au dat seama că nu merge numai din interior şi au descoperit nişte acoperiţi, care au început să devină dintr-o dată supăraţi.”, a declarat Liviu Dragnea.

El le-a transmis social-democraţilor că se va ocupa de cei care au plecat din partid şi s-au înscris în formaţiunea lui Victor Ponta. „Să revenim la băieţii din partid care au devenit dintr-o dată supăraţi. Eu le transmit ceva, până acum au zburdat, au postat, noi nu ne-am ocupat de ei. Începând de astăzi, o să ne ocupăm de ei. O să vorbim despre câţi masoni sunt în acel partid, câţi securişti, ce afaceri se învârt, şi despre vedetele care se urcă pe nişte liste şi despre foşti prim-miniştri care acum sunt plus, minus. Românii vor să ştie adevărul”, a spus preşedintele PSD.

Citeşte şi: DIICOT l-a audiat pe falsul medic ginecolog de la Spitalul Ilfov după ce a aflat că a recoltat celule stem de nou născuți într-un studiu finanțat de compania elvețiană Nestle!

 
 
Close
Închide
  Close