Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Dragoș Sasu, reporter special Libertatea, transmite din mijlocul dezastrului din Grecia
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO/ Dragoș Sasu, reporter special Libertatea, transmite din mijlocul dezastrului din Grecia

VIDEO/ Dragoș Sasu, reporter special Libertatea, transmite din mijlocul dezastrului din Grecia

Grecia se confruntă cu o tragedie de proporții. Cele mai grave incendii de vegetație din ultimii 11 ani au lăsat în urmă un adevărat prăpăd. 80 de oameni și-au pierdut viața, în încercarea de a scăpa din mijlocului infernului. Au încercat să ajungă în mare, dar fie nu au reușit, fie și-au găsit sfârșitul înecați. Dragoș Sasu, reporter special Libertatea, va relata pe larg despre dezastrul din Grecia, în câteva ore.

Dragoș Sasu, reporterul special Libertatea transmisiune din mijlocul dezastrului din Grecia

 

80 de morți, aproape 200 de răniți și 100 de dispăruți – acestea sunt numerele care definesc catastrofa care s-a abătut asupra Greciei. Un asemenea dezastru nu poate fi însă rezumat doar la câteva numere, iar primele mărturii de acolo sunt de-a dreptul înfiorătoare. Localnicii au comparat incendiile cu unul de proporții biblice. Zeci de oameni găsiți morți, îmbrățișați, pe marginea unei stânci, oameni în marea care a devenit prea fierbinte.

Dragoș Sasu, reporter special Libertatea, transmite în următoarele zile din mijlocul dezastrului. Va merge în zonele afectate, va sta de vorbă cu oamenii care au văzut moartea cu ochii și va relata de la fața locului. Începând de azi, pe Libertatea veți găsi informații la prima mână despre tragedia grecească, tragedie ce a șocat întreaga lume.


Close
Închide
  Close