Mergi direct la conținut »
Drama unui portar de la o echipă din România: copilul său are leucemie! "Parcă ne-a lovit un trăznet!"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Drama unui portar de la o echipă din România: copilul său are leucemie! "Parcă ne-a lovit un trăznet!"

Drama unui portar de la o echipă din România: copilul său are leucemie! „Parcă ne-a lovit un trăznet!”

Un portar de la o formație din România trece prin momente cumplite, după ce un copil de-al lui, în vârstă de 14 ani, a fost diagnosticat cu leucemie.

Adrian Roman este portar la formația Olimpia Aiud, din campionatul județean Alba, iar recent a aflat că fiul său, Robert, în vârstă de 14 ani, a fost diagnosticat cu leucemie, a informat ziarulunirea.ro.

„Parcă ne-a lovit un trăznet la mijlocul lunii septembrie! Robert a simțit o durere în zona inghinală și a plecat de la școală direct la Urgențe la Alba Iulia. Inițial s-a vorbit de apendicită, dar apoi au fost alte investigații, am ajuns la Sibiu, unde, după un RMN, diagnosticul a fost tumoare malignă osoasă, se vedeau petele pe oasele bazinului!

Adrian Roman și fiul său

Am ajuns la Cluj-Napoca, la alți medici, iar prin 15 octombrie, dacă nu greșesc, după două RMN-uri, două CT-uri și două biopsii, verdictul a fost crunt: am aflat că Robert are leucemie”, a spus Adrian, “antrenorul” din teren al grupării aiudene.

Colegii l-au ajutat

Colegii de la Olimpia i-au donat colegului Adi Roman ultima primă de joc primită.

„Le sunt recunoscător băieților că sunt alături de mine, am aflat numai în vestiar, înaintea jocului, de mesajul pregătit. M-au îmbărbătat, îmi dau putere să lupt pentru Robert și să ne ducem crucea până la capăt”, a spus goalkeeperul în vârstă de 39 de ani.

Un medic hematolog a izbucnit: ”România nu poate începe cel mai eficient tratament pe pacienții COVID-19 pentru că nu are un test”
Recomandări

Un medic hematolog a izbucnit: ”România nu poate începe cel mai eficient tratament pe pacienții COVID-19 pentru că nu are un test”

 

VIDEO/ Paula Rusu s-a luptat doi ani cu autorităţile pentru a avea o lege a tuberculozei. Stigmatul care ucide: „Sunt pacienţi cărora medicii n-au vrut să le facă intervenţii chirugicale vitale”

Blocați în beznă. 100.000 de români fără curent electric nu sunt luați în calcul în proiectul de electrificare, dintr-un motiv bizar

Mihai Mărgineanu și-a luat în serios cariera de actor! Ardiles din „Las Fierbinți” s-a mutat pe scena Teatrului Nottara

Meteorologii au prelungit codul galben de vreme rea. Ninsori, vânt şi ploi în 13 judeţe

Close
Închide
  Close