MENIU CAUTĂ

Economii gustoase cu LEMS

Distribuie

E vară, e momentul să prepari din fructele și legumele proaspete ale sezonului mâncăruri delicioase. Și când trebuie să trecem la treabă, cu toții visăm la funcționalitatea bucătăriilor spațioase din emisiunile de gătit, dar suspinăm cu gândul la spațiul nostru mic.

LEMS vine cu vești senzaționale! Vara aceasta poți avea bucătăria perfectă pentru tine la un preț redus! Programul modular al bucătăriilor Domino permite dimensionarea bucătăriei din centimetru în centimetru, oferind un grad mare de funcționalitate chiar și încăperilor mici.

Configurația acestei bucătării e compactă, ocupând doar 2 metri de perete, însă funcțională și cu un aspect modern! Are dulapuri cu uși, cu sertare, dar și module suspendate, pentru a nu risipi niciun cm de spațiu liber! Și încă un beneficiu: poți opta pentru front mat sau super lucios, pentru a mobila bucătăria în stilul întregii locuințe! Bucătăria este perfectă pentru garsoniere, studio-uri sau pur și simplu încăperi mici!

Bucătăriile clasice nu sunt pentru toți! De aceea, LEMS a conceput un model cu un suspendat cu vitrină, unde îți poți așeza ceainicul și ceaiurile la vedere sau vesela preferată. În plus, modulul înalt are rafturi fără uși, la înălțimea potrivită pentru a avea acces rapid la ceea ce folosești cel mai des – ustensile, condimente sau poate făină și ulei! Bucătăria vine într-o combinație armonioasă de două nuanțe – stejar pastel și stejar wenge, putând opta și la aceasta pentru front mat sau super lucios!

Nu toate bucătăriile sunt la fel! Unele necesită soluții ingenioase! LEMS a conceput bucătăria pe colț cu modul special de colț și modul jolly, pentru a utiliza eficient fiecare spațiu al încăperii și pentru a-ți oferi un grad ridicat de funcționalitate. Cu peste 3 metri de blat de lucru, poți fi sigur că bucătăreala va fi o plăcere! Poți adăuga și o placă cu spoturi pentru un plus de lumină, atunci când te prind nopțile în bucătărie!

Pot avea o bucătărie funcțională într-un spațiu atât de mic?” LEMS a acceptat provocarea! Vino în magazinele LEMS și creează-ți bucătăria perfectă pentru locuința ta!Poți arunca o privire înainte aici: https://www.lemet.ro/produse/bucatarii/domino.html

Comentarii