Începând de astăzi, dacă prin absurd aţi ratat spoturile noastre de pe tv, ziarul Libertatea este mai relaxant, mai util, mai intens şi e şi cu 25% mai mult. Noua Libertatea este un ziar desenat mai curat şi mai bogat în conţinut. Sună a sloganuri publicitare, ştiu, aţi mai auzit povestea. Nu vreau să vă conving, că nu e cazul acum, vocea Libertăţii o va face în lunile şi anii ce urmează. Aş dori însă să vă spun care sunt motivele pentru care am hotărât să investim efort, inteligenţă şi resurse financiare pentru noua Libertatea.
În curând, ziarul, primul apărut în România, chiar în zilele Revoluţiei din 1989, împlineşte 25 de ani. Copilăria, pubertatea şi adolescenţa târzie s-au încheiat. Libertatea este acum un ziar matur, sigur pe el şi care ştie ce vrea. Educat într-un spirit occidental, nemţesc, cotidianul nostru este independent financiar şi e profitabil. Noua Libertatea a apărut din respect. Din respect pentru jurnalism şi din respect pentru cititori, foarte mulţi în cazul nostru.
Ne propunem să ne întoarcem la valorile originare ale jurnalismului în România. Precizarea “în România” este importantă. Publicul românesc este sătul de politicieni şi de ziarişti care lucrează în numele său. Colegii noştri sunt neobosiţi în a arăta mizeria, corupţia şi sărăcia ce ne înconjoară, iar oamenii sistemului nu mai contenesc să le producă. De multe ori în cârdăşie, în speranţa că într-un ocean de mizerie defectele lor nu vor mai fi evidente. E un cerc vicios. Expunerea tuturor relelor e atât de masivă şi de bine controlată, încât a devenit neinteresantă. Relevante sunt campaniile electorale, inclusiv cea actuală, preponderent negative, care ne induc ideea că trebuie să votăm răul cel mai mic.
Ideea de apropiere faţă de omul simplu a fost atât de folosită propagandistic, încât este uzată complet. Deşi în numele său s-au făcut şi s-au dres toate în ţara asta, românul simplu şi nevoile sale au rămas întotdeauna marginale. Libertatea îşi propune să readucă jurnalismul simplu, onest şi interesant în vieţile românilor. Nu ne propunem să schimbăm sistemul, dar vom lua atitudine ori de câte ori va fi nevoie. De asemenea, ne dorim să vă aducem zâmbetul pe buze. Noua Libertatea va fi distractivă, vom râde împreună de ridicolul din jurul nostru şi ne vom bucura împreună de surprizele plăcute, încă numeroase.
Vă garantăm că timp de 15 minute şi cu o cheltuială de doar 1 leu, veţi simţi că trăiţi într-o lume interesantă, în care vocea vă este auzită. Asta face un ziar popular, multiplică de mii de ori vocea cititorilor săi. Poate fi de amplitudinea unui ţipăt, însă de mai multe ori va fi un hohot de râs colosal.

Elena Ceauşescu a vizitat Facultatea de Chimie, iar liftul NU mergea. Etajele Universităţii erau URIAȘE... ce-a urmat pare ireal, dar e cât se poate de adevărat
PARTENERI - GSP.RO
Elena Ceauşescu a vizitat Facultatea de Chimie, iar liftul NU mergea. Etajele Universităţii erau URIAȘE... ce-a urmat pare ireal, dar e cât se poate de adevărat
Cum arată și cu ce se ocupă Izabela Duduianu, fiica lui Emi Pian. Mulți se tem de ea
PARTENERI - PLAYTECH.RO
Cum arată și cu ce se ocupă Izabela Duduianu, fiica lui Emi Pian. Mulți se tem de ea
Horoscop 6 august 2020. Berbecii simt nevoia să își recapete, măcar parțial, echilibrul
HOROSCOP
Horoscop 6 august 2020. Berbecii simt nevoia să își recapete, măcar parțial, echilibrul
RECOMANDĂRI