MENIU CAUTĂ

Coșmar la bordul uneia dintre cele mai cunoscute nave de croazieră din lume. Peste 270 de persoane s-au îmbolnăvit

Distribuie

Vacanța a sute de oameni s-a transformat într-un coșmar după ce au ales să meargă în croazieră în Caraibe cu una dintre cele mai mari nave din lume, Oasis of the Seas. 

La bordul navei de croazieră care aparține companiei Royal Carribean s-a declanșat o epidemie de gastroenterită. Din cei aproximativ 9.000 de oameni aflați la bord, 277 s-au îmbolnăvit, potrivit digi24.ro.

Pentru că virusul este extrem de contagios, croaziera a fost întreruptă, iar pasagerii vor primi banii integral pentru cursă. Cei care s-au îmbolnăvit au fost tratați de echipa medicală de la bord, fiind luate imediat măsuri pentru a evita un impact și mai mare al răspândirii virusului.

Oasis of the Seas a plecat în cursă duminica trecută, pornind din Port Canaveral, în Florida. Primele cazuri de boală s-au înregistrat joi, chiar în ziua în care urmau să sosească în Jamaica. Autoritățile locale nu au autorizat debarcarea și s-a luat decizia să facă astfel cale-ntoarsă, spre Florida.


Parcuri de milioane, în cel mai sărac sector al Capitalei! Primăria de la 5 cheltuiește 25 de milioane de euro pe spații verzi și patinoare


 

Comentarii