Violeta Băjenaru se căsătorise cu numai opt zile în urmă. Deşi cununia civilă a avut loc în Franţa, ţara natală a soţului ei, tânăra şi-a dorit şi o nuntă în familie. Au făcut petrecere la Poiana Pinului, un local de lângă Buzău. Gheorghe Dicu, cel care s-a ocupat de toate detaliile legate de organizarea nunţii femeii, şi-o aminteşte perfect pe Violeta.

4024-151822-print1.jpg

“Sunt şocat. Era atât de fericită… Râdea mereu. A fost o nuntă superbă”, a povestit bărbatul pentru Libertatea. Omului nu-i vine să creadă că femeia veselă ce a dansat toată noaptea îmbrăcată în mireasă a avut ghinionul de a se fi aflat în avionul prăbuşit.

4024-151823-print2.jpg

S-a cununat cu doar 8 zile înainte să moară

“Noi vedem multe mirese, dar Violeta ne-a atras atenţia pentru că toată noaptea zâmbetul nu i s-a desprins de pe chip”.

Dicu a mai povestit că rezervarea la restaurant a fost făcută de părinţii Violetei, cu mai multe săptămâni în urmă. “Şi ei erau fericiţi. Mi-au povestit că soţul este francez şi că tinerii au făcut o nuntă şi în Franţa”, şi-a amintit bărbatul. “Îmi pare foarte rău de ea, dar şi de părinţii ei”, a mai spus omul.

Iată ce explicaţii au primit familiile victimelor de la autorităţi:

«Trupurile lor, pur şi simplu, s-au evaporat»

Nu mai e nici o îndoială sau vreo speranţă. Ieri, statul major al forţelor aeriene braziliene a anunţat oficial că resturile găsite în largul Oceanului Atlantic sunt tot ceea ce a mai rămas din cursa Air France 447 Rio de Janeiro – Paris, care fusese dată dispărută luni dimineaţa.

Leafa președintelui a fost înghețată de Guvern. Reacția lui Iohannis
Recomandări

Leafa președintelui a fost înghețată de Guvern. Reacția lui Iohannis

Rămăşiţele fuselajului avionului, precum şi bucăţi de scaune şi bagaje se întind pe o suprafaţă de circa 60 de kilometri pătraţi. Tot oficial s-a confirmat că nu există supravieţuitori. “I-am pierdut pe toţi. Nu mai e nimic de făcut”, a spus înecat de durere unul dintre oficialii brazilieni care sunt implicaţi în ancheta privind prăbuşirea navei ultramoderne, la 6.000 de metri sub apă, în ocean.

«Nici nu avemcum să-i plângem»

4024-151827-comemorare.jpg

În tabăra cealaltă, a rudelor şi prietenilor celor care au pierit, s-a dezlănţuit isteria. “Nici nu avem cum să-i plângem. Trupurile lor, pur şi simplu, s-au evaporat, aşa ni s-a spus”, a urlat ieri o femeie din Brazilia care şi-a pierdut fiica şi ginerele în accident şi care vrea răspunsuri cât mai repede. Din păcate pentru cei îndureraţi, nimeni nu ştie, până la această oră, ce s-a întâmplat, iar ipotezele se tot adună. Unii experţi în securitate aeronautică susţin că resturile s-au împrăştiat pe o rază de 60 de kilometri pentru că în avion ar fi avut loc o explozie care a pulverizat totul. Au existat şi voci care au afirmat că aeronava s-ar fi ciocnit cu alte aparate de zbor. Anchetatorii refuză să facă vreun comentariu şi caută cutia neagră. (Alina Vlad)

Gestul făcut de misterioasa ”fată din cort”, după ce a fost găsită de polițiștii din Brașov. VIDEO
Recomandări

Gestul făcut de misterioasa ”fată din cort”, după ce a fost găsită de polițiștii din Brașov. VIDEO

O asemenea aeronavă Airbus A 330 – 200, aparţinând Air France, s-a prăbuşit, în noaptea de duminică spre luni, în Oceanul Atlantic. Avioanele de acest tip sunt considerate unele dintre cele mai sigure din lume. La bord se aflau 228 de oameni. Cauza tragediei nu a fost stabilită încă, dar anchetatorii înclină să creadă că la originea dezastrului ar fi fost un fulger care ar fi lovit aparatul de zbor.

4024-151824-avion.jpg

A lăsat în urmă o dâră de kerosen lungă de 20 Km

Echipele de anchetatori au găsit, ieri, mai multe bucăţi ale aeronavei Air France, cea mai mare dintre acestea măsurând 7 metri. Pentru cei aflaţi în avioanele de cercetare şocant a fost faptul că distanţa dintre rămăşiţele descoperite era de aproape 90 de kilometri, fapt deocamdată neelucidat. Mai mult, la un moment dat s-a putut observa o dâră de kerosen de peste 20 km lungime, semn că în acea zonă s-ar putea afla o parte mare din aeronavă.

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!
GSP.RO

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!

Horoscop 10 decembrie 2019. Gemenii au parte de momente tensionate
HOROSCOP

Horoscop 10 decembrie 2019. Gemenii au parte de momente tensionate