Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Tănase și Niță, ”ajutoarele” lui Moș Crăciun! Suprize în lanț, pentru copiii și juniorii de la FCSB, la baza din Berceni!
Ştiri Libertatea > Ştiri > EXCLUSIV/ Tănase și Niță, ”ajutoarele” lui Moș Crăciun! Suprize în lanț, pentru copiii și juniorii de la FCSB, la baza din Berceni!

EXCLUSIV/ Tănase și Niță, ”ajutoarele” lui Moș Crăciun! Suprize în lanț, pentru copiii și juniorii de la FCSB, la baza din Berceni!

Copiii de la grupele de minifotbal ale clubului au fost premiați cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Tănase și Niță le-au înmânat cadourile!

De Ana Maria Păsat,

Centrul de Copii și Juniori al FCSB, condus de Ilie Alexe, a organizat, la sfârșitul acestei săptămâni o frumoasă acțiune, cu ocazia sărbătorilor de iarnă,  cu o mulțime de surprize pentru cei mici.

Grupele de copii născuți în anii 2005, 2006, 2007, 2008, 2009 și 2010 au avut parte de numere de magie, dar și de freestyling. La final, aceștia s-au întâlnit cu Moș Crăciun, care le-a înmânat cadouri.

”Ajutoarele” moșului au fost doi dintre cei mai apreciați jucători ai Stelei, Niță și Tănase.  Toți cei prezenți, aproximativ 150 de copii, au primit nu numai dulciuri, dar și câte o minge cu autografele seniorilor.

Viitorul sună bine pentru FCSB

Cu siguranță, cea mai apreciată surpriză de către micuții fotbaliști a fost prezența jucătorilor Stelei. Aceștia s-au fotografiat alături de copii și le-au oferit autografe.

Juniorii au avut astfel ocazia să vorbească cu idolii lor, să fie îmbrățișați de Gnohere, Alibec, Tănase și ceilalți. Majoritatea copiiilor au plecat cu bluzele de trening pline de semnăturile favoriților lor.

Acesta pare a fi numai începutul, pentru cei mai mici fotbaliști. În această vară conducerea roş-albaştrilor a revigorat centrul de copii şi juniori al Stelei și a anunțat cele mai bune condiții de pregătire pentru viitorii fotbaliști.

Toţi jucătorii vor beneficia gratuit de echipament, de instruire, participare la diverse turnee şi la competiţiile organizate de Asociaţia Municipală de Fotbal Bucureşti şi Federaţia Română de Fotbal.

Dat fiind și numărul mare de copii ce se află în prezent în pregătire, este un semn că viitorul sună bine la FCSB!

CITEȘTE ȘI:

VIDEO/Povești din comunism. Marina Almășan a avut de tras din cauza rudelor din străinătate

 

Close
Închide
  Close