Mergi direct la conținut »
Experiența teribilă a unui medic de la noi, care a fost în moarte clinică. "Ca doctor, nu-mi pot explica faptul că trăiesc"
Ştiri Libertatea > Ştiri > Experiența teribilă a unui medic de la noi, care a fost în moarte clinică. "Ca doctor, nu-mi pot explica faptul că trăiesc"

Experiența teribilă a unui medic de la noi, care a fost în moarte clinică. „Ca doctor, nu-mi pot explica faptul că trăiesc”

Un medic din țara noastră a trăit o experiență pe care nu o va uita toată viața. A fost în moarte clinică, dar a supraviețuit, lucru pe care nic ea, ca medic, nu și-l poate explica.

De Dana Aramă,

Un medic din România, Ada Calciu, care susține că a fost în moarte clinică a povestit, la Antena 3, cum ”a murit” și apoi ”a înviat”, în urma unui accident rutier.

Totul s-ar fi petrecut în anul 1992, atunci când femeia susține că a văzut Raiul, iar acum nu-și poate explica faptul că trăiește.

”În 1992, am avut un accident. Eram în drum spre Istanbul, într-un microbuz de nouă locuri. Mașina s-a răsturnat de trei ori. Am fost singura dintre cei nouă care am murit. Am intrat în comă de gradul trei după accident, iar asta se consideră moarte clinică

Am murit, am înviat. Am ieșit din acest accident foarte supărată pe Dumnezeu”, a povestit Ada Calciu.

În timpul în care s-a aflat în moarte clinică, femeia susține că a ajuns în Rai. Și-a dat seama că a fost acolo, după lucrurile pe care le-a întâlnit, după cum spune.

”Am fost în Rai. Am plonjat într-un loc foarte frumos, cu verdeață, cu flori, cu păsărele, pomi înfloriți, o muzică joasă. Nimeni nu țipa. Erau și îngeri, mi-am dat seama de asta pentru că aveau aripi”, își amintește medicul.

Revenită la viață în urma tratamentului de care a beneficiat din partea medicilor turci, victima accidentului spune că nu-și explică faptul că ea încă mai trăiește, având în vedere cum arată analizele medicale.

Opinii dure după ce copiilor nevoiași din Moreni li s-au luat banii de burse: 'Copilul meu e în clasa a IV-a și învățătoarea...'
Recomandări

Opinii dure după ce copiilor nevoiași din Moreni li s-au luat banii de burse: 'Copilul meu e în clasa a IV-a și învățătoarea...'

”După RMN, n-ar trebui să mai fiu. Din punct de vedere medical, eu n-ar trebui să mai fiu în viață. Așa arată RMN-ul, că eu nu mai am cerebel. Am fost și la doi profesori”, explică Ada Calciu.

”În vreo peste șapte ani, mi-am revenit și sunt așa ca acum. M-am tratat la biserică, la mânăstirea Antim”, a încheat ea.


Citește și: Masacrul legionar de la Jilava, una din cele mai odioase crime din istoria României. 64 de înalt demnitari asasinaţi într-o noapte


 

Close
Închide
  Close