Mergi direct la conținut »
Experiment uimitor la New York. Câți oameni au dorit să facă amor cu un robot pe care l-au cunoscut pe internet
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Experiment uimitor la New York. Câți oameni au dorit să facă amor cu un robot pe care l-au cunoscut pe internet

Experiment uimitor la New York. Câți oameni au dorit să facă amor cu un robot pe care l-au cunoscut pe internet

Milioane de oameni recurg în fiecare zi la aplicații matrimoniale pentru a găsi interacțiune umană. Totuși, pentru unii, interacțiunea nu trebuie să fie neapărat ”umană”. Un robot sexual a primit zeci de ”potriviri” pe rețeaua socială matrimonială Tinder în doar două ore.

Contul de Tinder al robotului sexual Harmony (”Armonie” – n.r. red.) a fost creat în cadrul unui experiment conceput de producătorii unui film care documentează bordelurile cu roboți. Harmony este primul robot sexual care beneficiază de inteligență artificială, scrie RT.

Experimentul s-a desfășurat în Manhattan, New York, iar 92 de persoane aflate în apropiere au fost interesate să interacționeze cu robotul sexual, chiar dacă pe profilul ei au fost postate fotografii în care se vede clar că este un robot.

„Bună! Sunt un robot capabil sexual cu cea mai avansată inteligență artificială disponibilă pe piață. Mă aflu pe Tinder pentru a găsi bărbați atrași de mine”, scrie pe profilul robotului.

Totuși, când au fost puși să explice de ce au ales să interacționeze cu robotul sexual, doar 17 oameni au recunoscut că vor să facă sex cu acesta.

Un robot precum Harmony costă aproximativ 15.000 de dolari, și a primit recenzii foarte bune de la bărbații care au cumpărat-o.


CITEȘTE ȘI: Bombă de o ironie supremă în procesul “Colectiv”: Oamenii lui Arafat de la ISU cer expertiză “pentru că infecțiile nosocomiale din spitale au contribuit la moartea celor arși”


FOTO: HEPTA

Close
Închide
  Close