Mergi direct la conținut »
Fabrica Bosch din Cluj face angajări masive. Ce joburi sunt disponibile
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Fabrica Bosch din Cluj face angajări masive. Ce joburi sunt disponibile

Fabrica Bosch din Cluj face angajări masive. Ce joburi sunt disponibile

Fabrica Bosch din Jucu organizează campania "Descoperă Bosch Cluj", un eveniment adresat persoanelor caută un loc de muncă în companie şi celor care vor să interacţioneze cu tehnologia automotive.

Gigantul Bosch organizează, în luna martie, două evenimente de recrutare şi informare în campusul  fabricii din Jucu, județul Cluj.

În cadrul Zilei Recrutării din 17 martie, vor avea loc interviuri în vederea recrutării pentru una din următoarele poziţii: operatori asamblare finală, operatori specializaţi în procese automatizate, operatori roboţi industriali, operatori calitate, gestionari şi distribuitori de materiale.
Pentru cei interesaţi să se alăture echipei Bosch Cluj, care nu pot fi prezenţi la eveniment, compania organizează interviuri de angajare în fiecare zi de luni.
Al doilea eveniment, Ziua Tehnologiei Automotive, va avea loc pe 24 martie și este dedicat studenţilor, masteranzilor, specialiştilor, dar şi celor interesaţi să cunoască activitatea fabricii Bosch Cluj.
Bosch susţine tinerii absolvenţi prin programe precum Junior Managers (JMP), dedicat tinerilor viitori manageri şi Working Student, un program de internship plătit în care sunt implicaţi peste 350 de studenţi.
De asemenea, Bosch continuă investiţia în educaţie prin lansarea, în 2017, a unui program de masterat cu o programă înnoită şi stagii de practică, în parteneriat cu Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca.
Grupul Bosch este prezent pe piaţa din România de peste 20 de ani şi are peste 5.000 de angajaţi în patru centre. În anul 2016, Bosch a înregistrat un volum de vânzări de 332 milioane de euro pe piaţa din România.

 


Dispare taxa de cadastru. Primarii pot cere, de azi, bani pentru cadastru


 

Close
Închide
  Close