MENIU CAUTĂ
21 Mar. 2014 20:37 , de Daniel Măgureanu

Familia Aurei Ion A FOST AUDIATĂ la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. SCENE DRAMATICE s-au derulat în faţa magistraţilor

Distribuie

Familia studentei la Medicină decedată în ianuarie, în accidentul aviatic din Apuseni, s-a constituit parte civilă în dosar, nestabilind deocamdată suma pe care o va solicita ca daune morale.
Procurorii au solicitat să facă precizări referitoare la datele din anchetă, conform Mediafax. Mariana Ciucă, sora Aurei Ion, a declarat: „Tot ce s-a prezentat în presă a fost regăsit şi în declaraţii. Nu este nimic nou, a fost doar o confirmare.”
Sora Aurei Ion a mai spus că a citit câteva declaraţii din dosar şi crede că structurile implicate în misiunea de salvare ar fi vinovate pentru ce s-a întâmplat.
„Suntem cu toţii încă în stare de şoc şi părinţii abia au putut să dea o declaraţie. De fapt, tata chiar nu a reuşit. A spus doar câteva cuvinte şi a plecat din cameră plângând. Mama a reuşit să se adune şi să ofere câteva detalii pe care le ştia de la tata, cu care ea luase legătura prin telefon înainte să plece”, a mai precizat sora Aurei Ion.
Cercetările în dosarul accidentului din Apuseni sunt efectuate de procurorii militari din Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, după ce Parchetul Curţii de Apel Alba Iulia şi-a declinat competenţa.
Pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion au murit din cauza accidentului aviatic produs la data 20 ianuarie, în Munţii Apuseni.
Citeşte şi:  Accidentul din Apuseni, cauzat de vremea rea Familia Aureliei Ion vrea să dea statul în judecată  
 
 

Citește mai multe despre Aici CITEŞTI CELE MAI NOI ŞTIRI despre TRAGEDIA DIN APUSENI! pe Libertatea.

Comentarii