MENIU CAUTĂ

Femeia care și-a înjunghiat soțul în dormitor la Năvodari a fost reținută

Distribuie

Femeia care și-a înjunghiat soțul în dormitor, la Năvodari, a fost reținută. Femeia în vârstă de 65 de ani le-a spus polițiștilor că nu a mai putut să îndure pornirile sexuale ale soțului și nici reputația lui de fustangiu, așa că l-a tăiat în dormitor cu un cuțit de bucătărie. Ea a spus apoi că este convinsă că nu l-a înjunghiat „adânc”.

Apărarea ei nu a convins anchetatorii, care au decis vineri reținerea ei pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată instanței în vederea emiterii unui mandat de arestare preventivă, relatează replicaonline.ro.

Agresiunea a avut loc miercuri, 10 aprilie, la Năvodari, într-o locuință de pe strada Albinelor. Bărbatul, în vârstă de 60 de ani, a primit îngrijiri de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, după care a fost preluat de către elicopterul SMURD. Victima era înjunghiată în abdomen și era conștientă.

Cei doi sunt împreună de 37 de ani, iar femeia ar fi relatat că soțului în cam fug ochii după femei, făcându-le complimente frecvent. În același timp, o agasa cu dorințele sale sexuale, le-a spus ea polițiștilor. A mai spus că nu mai suportă comportamentul lui de ”fustangiu”.

Miercuri, în timp ce prepara de mâncare, bărbatul a intrat în bucătărie, cu gândul unei partide de amor, a mai spus femeia. Aceasta l-a refuzat, iar el s-ar fi enervat, începând s-o jignească.


Citește și: PAH îl acuză pe șeful DIICOT Felix Bănilă că minte în privința capturilor de droguri! „Această formidabilă abureală”


 

Comentarii