Mergi direct la conținut »
Femeie bătută la Spitalul din Petroșani de fostul concubin. Scandalul a fost oprit de Poliție
Ştiri Libertatea > Ştiri > Femeie bătută la Spitalul din Petroșani de fostul concubin. Scandalul a fost oprit de Poliție

Femeie bătută la Spitalul din Petroșani de fostul concubin. Scandalul a fost oprit de Poliție

O tânără de 22 de ani a fost snopită în bătaie de fostul ei concubin în Secția de Pediatrie a Spitalului din Petroșani. Bărbatul este acuzat că a lovit-o pe mama băiețelului său care este internat în unitate medicală.

Tatăl copilului, un bărbat de 26 de ani din Petroșani se află internat împreună cu fiul său la secția de Pediatrie a Spitalului din Petroșani.

Mama a mers la spital pentru a afla care este starea copilului, iar între ea și fostul ei concubin a izbucnit o ceartă aprinsă, informează replicahd.ro. Bărbatul este acuzat că a lovit-o pe mama fiului său.

Speriată, femeia a cerut ajutorul polițiștilor care au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva fostului concubin al ei. De asemenea, anchetatorii au deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe.

Un studiu realizat de INSCOP Research arată că, în România, la fiecare 30 de secunde o femeie este bătută, ceea ce înseamnă că, zilnic, aproape 3.000 de femei sunt agresate.


Citește și Criminala de la metrou vrea să fie eliberată. Primele declarații după ce a contestat condamnarea pe viață: „Mi-au pus plantoane. Starea de sănătate s-a înrăutăţit”


 

Close
Închide
  Close