Mergi direct la conținut »
Femeie de 25 de ani, bătută de un elev pe terenul de sport al unui liceu din Constanța
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Femeie de 25 de ani, bătută de un elev pe terenul de sport al unui liceu din Constanța

Tânăra de 25 de ani a ajuns la spital, după ce a fost lovită în cap de un elev în curtea Colegiului Naţional de Arte „Regina Maria” din Constanţa, unitatea de învățământ la care studiase și ea.

Fosta elevă a colegiului a pătruns, miercuri, pe terenul de sport și a discutat cu un grup de elevi, notează Mediafax.

„Dialogul a degenerat în conflict şi unul dintre elevi a agresat-o fizic”, a precizat reprezentanţi din conducerea Colegiului Naţional de Arte „Regina Maria” din Constanţa.

Tânăra a fost lovită în zona capului de un elev și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Un echipaj SMURD, chemat de urgență, i-a acordat primul ajutor și apoi a transportat-o la spital.

Conducerea Colegiului Naţional de Arte „Regina Maria” din Constanţa a anunțat Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa despre producerea acestui incident şi urmează să decidă ce pedeapsă va fi aplicată elevului care a agresat-o o tânără.

„Conducerea şcolii a dispus convocarea în regim de urgenţă a consiliului clasei din care face parte elevul, pentru data de 1 noiembrie, în cadrul căruia se vor stabili sancţiunile ce vor fi aplicate conform legislaţiei în vigoare”, au mai transmis reprezentanţii colegiului.

Un alt incident violent a avut loc tot la o unitate de învățământ din Constanța, unde un elev de 14 ani a fost bătut la școală de mamele a trei colegi.


Citește și EXCLUSIV/ Libertatea a vorbit cu românul care a petrecut cu bossul Facebook pe un portavion. La doar 26 de ani, Andrei Antonescu a lucrat la marile companii IT ale lumii


 

Close
Închide
  Close