Mergi direct la conținut »
Femeile din Venezuela, rugate de președintele țării să nu își mai usuce părul cu foehnul
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Femeile din Venezuela, rugate de președintele țării să nu își mai usuce părul cu foehnul

Femeile din Venezuela, rugate de președintele țării să nu își mai usuce părul cu foehnul

Președintele Venezuelei le-a cerut femeilor din țară să nu mai folosească uscătoarele de păr, în contextul în care țara se confruntă cu o criză gravă de energie.

Liderul de la Caracas le-a îndemnat pe femei să renunțe la foehn și chiar le-a dat sfaturi despre cum să-și aranjeze părul.

“Întotdeauna am crezut că o femeie arată mai bine când pur și simplu își trece degetele prin păr și îl lasă să se usuce natural. Este doar o idee pe care o am”, a declarat președintele Venezuelei.

Totodată, Nicolas Maduro le-a cerut oamenilor să facă și alte schimbări. Cum ar fi să își usuce hainele afară, tot pentru a economisi energie.

Îndemnul președintelui venezuelean nu a fost primit prea bine de toți locuitorii. “Dacă președintele crede că dacă nu ne mai uscăm părul, va ajuta, atunci problema este mai gravă decât credeam”, a declarat o femeie din Caracas pentru Al Jazeera, potrivit Daily Mail.

Președintele Venezuelei a anunțat în ultima vreme mai multe măsuri pentru reducerea consumului de energie. În urmă cu aproape o săptămână, Maduro a anunțat că angajații statului vor avea libere zilele de vineri pentru următoarele două luni.

În urma scăderii preţului petrolului, Venezuela, unul dintre principalii producători de petrol din lume, a cunoscut o scădere dramatică a intrărilor sale de capital.

Foto: EPA

 

Close
Închide
  Close