MENIU CAUTĂ

FOTO | Fetița care se luptă în fiecare zi cu o boală incurabilă. Chiar și o îmbrățișare îi poate rupe pielea

Distribuie

Povestea tulburătoare a fetiței de 12 ani care se luptă în fiecare zi cu dureri insuportabile cauzate de boala de piele incurabilă de care suferă. 

Destiny Fuentes, fetița care s-a născut cu o boală de piele care a lăsat-o acoperită de bășici și răni, spune că nu-și amintește de o zi fără durere. Ea trăiește în Las Vegas, Nevada, USA, alături de părinții ei Diane și David și de frații ei mai mari, Desiree și David Jr, potrivit Daily Mail.

Imediat după ce a venit pe lume, doctorii au observat că Destiny avea piele lipsă pe urechi, gură și piciorul drept, ceea ce a însemnat ca ea să stea la terapie intensivă pentru un an și jumpătate.

Medicii au efectuat mai multe teste și au diagnosticat-o când avea doar două săptămâni cu Epidermolysis Bullosa. Boala lui Destiny este una incurabilă, iar micuța suferă de dureri 24 de ore din 24.

Fetița a fost spitalizată de patru ori doar anul acesta din cauza infecțiilor pe care le dezvoltă. Chiar dacă are dureri în mod constant și condiția îi afectează mobilitatea, Destiny este incredibil de pozitivă și vrea să transmită putere celor care suferă de aceeași boală.

Ea și-a făcut un canal de Yotube numit „Our Destiny”, canal pe care ea postează videoclipuri despre cum se trăiește cu această boală.

Sursă Foto Northfoto. 


VIDEO/Cât de periculoasă este intoxicaţia cu ciuperci otrăvitoare. Medicul Radu Țincu, de la Spitalul Floreasca: „Cele două organe țintă sunt ficatul și rinichiul”


 

Comentarii