MENIU CAUTĂ

Fiica unui politician a fost ucisă de iubitul ei care a postat online un film în care făceau sex

Distribuie

Fiica unui politician a fost ucisă de iubitul ei care a postat online un film în care făceau sex. Tânărul, membrul unei bande criminale din Sao Luiz din Brazilia, a cucerit-o pe fată, a postat online un film în care făceau sex și apoi a omorât-o cu sânge rece.

Kleber Vieira Gama, în vârstă de 22 de ani, a vrut să se răzbune pe un politician local, iar modalitatea a fost de a o face de rușine pe fiica acestuia și apoi a ucis-o.

Filmul în care cei doi tineri întrețineau relații sexuale într-o pădure a fost distribuit pe Whatsapp, iar după aceea fata a fost ucisă, scrie amazonasnews.com.

Drept răzbunare, tatăl fetei omorâte a apelat la serviciile unei grupări criminale, formată din foști polițiști care operează pe cont propriu și care execută crime la comandă. Aceștia l-au prins pe tânăr, l-au maltratat și executat, iar crima a fost filmată și transmisă la rândul ei pe Whatapp.


Citește și: Români arestați în Franța după ce și-au vândut fiica pentru 10.000 de euro și și-au dus alți copii la cerșit


 

Citește mai multe despre Brazilia și Crima pe Libertatea.

Comentarii